Snygga fötter

/ Permalink / 1
Godkväll!

Efter att ha spenderat sista året (tydligen) sittandes, värker det rejält i mina fötter efter en arbetsdag (och under en arbetsdag). Skulle kunna betala mycket för att obehindrat kunna gå (läs springa ;-) upp och ner, hit och dit, in och ut från bil, tåg, garage, lager, hiss, källare, personalrum, dekorationsrum, kontor, butik och på en yta på 1000kvm. Sagt och gjort :-) Snart anländer ett par (förhoppningsvis) superbekväma och snygga(!) arbetsskor från Rockport.
 

"Rockport Jackie Penny loafer, är en loafermodell med den senaste technologin när det gäller sulor med stötdämpning. Passar till fritid samt som yrkessko inom serviceyrken. Sulans form gör att foten får arbeta på det mest naturliga sättet. Samtidigt har den stötdämpning/flexibilitet från hälen till framfoten som gör att den får högsta möjligt avstamp. Skon har även Adidas inläggssulor som ger högsta möjliga stötdämpning vid avstamp i hälen och framfoten. Skinnet är hållbart och kan lätt tvättas av och putsas. Bindsulan är i Sulan är Polyureathan (PU) och slitsulan är i greppvänligt gummi/eva (poröst gummi med luftmolekyler). Plösen är polstrad som gör att skavsår ej uppkommer. Fodret i skon har ett anataomisk skapat foder/lining för bästa komfort och support. Denna lätta mjuka och stötdampande passar utmärkt till när du vill vara uppklädd eller till arbeten inom fackhandel, Hotel reception/serveringspersonal, flygpersonal och tågpersonal. Rockport hade en enkel filosofi att utveckla komfortable skor med den senaste högteknoligin inom anatomi. Rockport var den första som utvecklade högteknoliogiska lösningar inom komfort, semisport, dressade vardagsskor. 40 år senare fortsätter Rockport att vara en av de ledande skoföretagen inom detta segment i världen. Rockport försöker göra en kompromiss när det gäller stil, komfort och funktion. Idag är Rockports filosofi enkel: Gå och ståvänliga skor med stil. Rockport gör de mest gåvänliga skorna inom skoindustrin idag. Rockport har ett löfte; det är att fortsätta göra modeller med stil men med högsta komfort."

 

 
När jag väl började googla, upptäckte jag att det finns massor av snygga och sköna skor :-) En stövlett från Verona Di Marco är också beställd. Hoppas, hoppas att de passar!

   
   
   
   
 
#1 - - M:

Bra du satsar på ordentliga skor! Det är viktigt att tänka på gammkroppen sin. ;)

Liknande inlägg

Till top