Vila

Trädgård / Permalink / 0

Hejsan!
 
Semestern väntar runt hörnet... Åh, vad jag längtar! Jag har bestämt mig för att det ska bli en toppensommar. Visst låter det bra ;-) När pojkarna sover sin lunchvila, tänkte jag vila med en deckare i handen, i mina nya solsängar. Önska kan man ju alltid ;-)

Med utsikten i fokus

Trädgård / Permalink / 0

  
Gokväll!
 
I takt med Aprilvädrets piskande mot fönstret, är sommarförberedelserna i fullgång :-) När julivädret kommer, är vi redo med matplats och solsängar utomhus. Dock är vi inte redo med altanräcke ;-) Det var lättare sagt än gjort, att bestämma sig för färg och modell. Först var det kantiga stolpar, sedan runda. Först antracitgrå, sedan silver, sedan blev det rostfritt. Fast nu är det stolpfritt på tapeten, nä jag menar trallen. Handledare i rostfritt? Ek? Japp, då slog beslutångesten till igen ;-)

Godnatt

Sovrum / Permalink / 1

Hejsan!

Det var länge sedan vi gjorde något åt vårt sovrum. Om dygnet hade några fler timmar skulle jag vilja sätta upp de garderobsdörrar som saknas, skaffa en stor, skön matta att sätta fötterna på, och välkomna sommaren med nya skönt, grå påslakan. Morgonens fria timmar ska ägnas åt utemöbels span, så jag får nog bara drömma om de där gråa sommarlakanen...
 
Godnatt!
Till top