Grått ej Blått

Trädgård / Permalink / 0
 
Hejsan!
 
Bilden talar inte för dagen ;-) Utan den är tagen tidigare, på en av alla strålande dagar som varit. Nu när det är grått och murkigt vet jag plötsligt inte vad vi ska ta oss för ;-) Eller jag ha massor av saker som behöver göras, men det får vänta tills pappan har kommit hem från jobbet... Nu kallar Melvin som vill kliva upp! Hej så länge!

Sommarblommor

Melvin, Trädgård / Permalink / 0
 


Hej!
 
Sommardagarna här i viken ter sig ganska lika. Leka, äta, bada, spola av sand med vattenslangen, sova, äta lite mer, bada mera och avslutas med en (eller flera ;-) svalkande duschar. Grannbarnen (6 och 8 år) brukar vara här ibland och leka med Albin och Melvin. Inte oss emot för de är så himla trevliga :-) Vi har fått en medalj för världens godaste köttbullar ;-) Och grannflickan tyckte vi har ofantligt fina blommor :-) Ni som inte vet vad ofantligt betyder, betder det "jätte", fick vi lära oss ;-) Har tagit bort fällen i stolen, för jag upptäckte att det svalkade inte så mycket i skuggan ;-)
 
Melvin tycker också om blommorna.
Eller rättare sagt att plocka dem ;-)

Isande bär

Hall, Recept / Permalink / 0
 
 
Gokväll!
 
Pga den härliga (? ;-) värmen står inomhusprojekten lite på is. Men en affisch från Röhsska museet har vi satt upp i lilla hallen. På tal om is och att värmen verkar hålla kvar sitt grepp, ska jag prova göra egen isglass av frukt och bär. Har äntligen hittat hållare på Ica Maxi :-)
 
Recept från Barnmatsboken, laga bra mat från början
Till top