Stranden man inte vill missa

Albin / Permalink / 0

Norrmjöle havsbadHalloj!
 
Visst är det så, att livet blir vad vi gör det till ;-) Fyll det med fina vänner, familj och härliga upplevelser och njut av livets alla goda stunder... Det är vad allafall jag tänker göra i sommar :-) Sagt och gjort. Kl. 8.40 var fruktkorgen och barnen nerpackad i bilen och ratten ställd längst ut mot kusten. 20 minuter senare möttes vi av en magisk värld. Tre mediterande yoga entusiaster på stranden hälsade oss välkomna, annars var vi själva. Annars brukar stranden vara knökfull med semesterfirare. Men högsäsongen har nog inte riktigt börjat än. Det behövs inte mer än spring i vatten, på småöar, småspiggletande och lite glass för att alla ska vara nöjda :-) Inte bara jag rekommenderar havsbadet, VK tipsar om stränderna du inte vill missa i sommar. 

Lite för kallt för mig, för att ta ett riktigt dopp.

Albin har fått sin pappas fina, mörka ögon 

 Inte bara spigg fastnade i håven ;-)

Med golfbanan runt hörnet, tog vi en promenad till golfrestaurangen för lunchbuffé. Smågossarna ville inte åka hem... jag förstår dem. Det är roligt med sommar, utflykt och värmande sol. Efter att ha tittat en stund på barns golf -och tennisskola i värmen, kände de att de höll på krokna, så hem och ta igen sig en stund för att orka med mer bad på hemmaplan senare på eftermiddagen. Så här kan gärna alla sommardagar få vara ;-)

Strandhäng

Albin, Melvin / Permalink / 0
 


 
Hello!
 
Vet inte om det är sommarlovets nyhetsbehag, mat -och sovrutiner som följts till minutens spets eller kanske att barnen börjar bli större eller solens varma strålar eller glädjen över att göra något helt annat än det "vanliga". Vilket som, fick jag känna att jag inte behöver "semester" från semestern ;-) Glada, nöjda barn som håller sams och leker i timmar medan mamman i godan ro vilar med en bok i handen. Vad hände? ;-) Melvin vill göra likadant i morgon sa han. Åka till "storlekparken" och sen bada. Varför ändra på ett vinnande koncept ;-) Full (eller kanske lugn ;-) fart mot ett härligt sommarlov :-) 

❀Sommarlov, terrass och grusgång❀

Huset, Trädgård / Permalink / 1Hejsan!
 
Jag och barnen har fått sommarlov :-) Mannen jobbar en vecka till. Än har jag inte kommit in i semesterlunken, har haft ett intensivt arbetstagande hemmavid ;-) Men korta stunder har jag njutit av sommarterassen. När det blåser lite kallt är det en härlig plats med lä. Och vid soliga morgnar dukar vi upp frukost här ute. Det är helt underbart :-)
 
En blommande hortensia är storslagen och praktfull, värmeälskande växt som trivs i kruka.
Elegantare blomma finns nog inte ;-)

Hej morgonsol!
 
Läskande smoothie varma sommardagar är det bästa.

Äntligen har vi fått upp hängstolen. Låg nerpackad hela förra sommaren.
Här gillar barnen att vila med bok eller ipad efter intensiva dagar. Mysigt :-)

Vi har haft tur och inte behövt gömma undan dynorna så ofta denna soliga vår!

Så fint med all grönska!
 
Vit petunia i mormors krukor, uppmålade av pappa på var sida om entrén.


Ännntligen en grusgång :-)

Är jättenöjd! Ska plantera buskar i slänten upp mot bilarna och så smånigom fylla på grus i gropen vid trädet och plantera i odlingslådor. Men man måste ju ha något att göra nästa sommar också ;-) Nä, nu är det dags att vila en stund i soffan och ladda inför morgondagens midsommarfirande!
Till top