Loft

Barnrum / Permalink / 0

Bild från Solheminredning

 

 

Så fin loftsäng från Oliver Furniture. Perfekt för små utrymmen, då den rymmer både myshörna och skrivbord. Träpanelen gör det ombonat och mysigt :-)

Vår i Cult

Påsk / Permalink / 0

Med ett superpris på 15kr hos Buketten fick små Påskliljor ett nytt hem


 

 


i blank kruka från Cult.

Vårförvandling pågår i Yttersjöviken. Vita Pärlhyasinter i mugg från Cult, ger ett ljust och vårigt intryck i vardagsrummet. Nu väntar tvättvikning medan lilleman sover sin förmiddagslur, sedan ska vi bege oss till återvinningscentralen med trasiga elmaskiner. (En stor kartong med skräp har bott på gården ett tag. Dax att även vårfräscha upp utomhus)."Säg det med en blomma"

Äggigt

Recept / Permalink / 0

Äggljus och miniägg från Village


 

 

 

Snabba äggmackan

 

 

Recept

1 portion

Receptet blir två bröd

 

1 ägg

1dl mandelmjöl

1 krm salt

25 g smör

 

Vispa ägget med en gaffel i en skål, tillsätt mjöl och salt. Blanda ihop. Smält smöret och häll det i smeten. Dela upp smeten i två mindre skålar och ställ dessa i mikron. Grädda brödet i ungefär 2 min eller tills du ser att brödet blir fast. Ta ut ur mikron och lägg upp på en tallrik. Låt svalna lite. (Jag gräddade mina bröd i ugnen, 200 grader ca 4 minuter). Servera rikligt med Bregott och favoritpålägget. Receptet kommer från LCHF för hela familjen, av Monique Forslund

 

 

"Den som vill ha ägg, får finna sig i kacklet".
Till top