Ett år av glädje!

Fjällstuga, Sovrum, Vardagsrum / Permalink / 1

Goddagens!

Lika glada som barnen är, över att de upptäckte att påskharen varit framme, är jag och mannen över vår stuga. Här kan vi ha kvalittetstid tillsammans med familjen och bara vara. Jag säger som mannen; "vi lägger utomlandsresor på is ett tag och åker hit istället". Och skulle vi ångra oss, är det ju alltid nära till Norge ;-) Tittade igenom gamla kort och hittade kort från stugan, innan vi tog på oss målarkostymen och satte hammaren i handen. Eller gamla och gamla ;-) Korten är bara ett år gamla. Mycket har hänt från mars 2015 till mars 2016. Vi verkar inte "bara ha varit" ;-)

Före
 
Efter

Före

Efter

Före

Efter

"Jag tycker man alltid ska se möjligheter ;-)"

Glad Påsk!

Fjällstuga, Påsk / Permalink / 0Goddag!
 
Vi befinner oss i stugan för att fira påsk, jag har pyntat lite, högtiden till ära ;-) I väntan på solen roar vi oss med krivgrillning och skoteråkning, medan pappan lägger golv i den blivande hallen. Inte mig emot, eftersom i skrivande stund kliver vi in rakt i vardagsrummet, så det ska bli skönt med en ordentlig hall. 

 


Mjuka skinn och hårda golv på fjället

Fjällstuga, Kök, Vardagsrum / Permalink / 2 Gokväll!

Lill-lördag i dag! Fast så här i sportlovstider, känns varje dag som stor-lördag :-) Blomleveras och skinnpresent har hittat hit :-) Ta och kik på de vita fårskinnen. Lika sköna de är att titta på, är de att sitta på. (Presentleverans från mamma :-) Och i morgon kommer samboleverans. Då blir det lite jobb och mycket nöje, eller kanske man ska säga mycket jobb och lite nöje ;-) Mer golv ska läggas. Full fart mot ny hall!
Till top