Tomtemys

Jul / Permalink / 0
Hej fredag, säger tomtarna från Cult Design
 
Hej!
 
Tomtarna har redan hittat till Yttersjöviken. De var tidiga i år. Men det är jag bara glad för, för det är så sällan man får se dem! Och vid Vikens ytterkant, på söndag mellan kl 13-15 vill de träffa alla barn. Fredag tycker jag är den bästa dagen på hela veckan. Man har hela helgen framför sig och pappan är hemma tidigt; Och brukar oftast fixa med något hemmafix. I dag är det adventsfix utomhus.
 
 
Tema trä
 
 
Fredag, när den är som bäst
 
 
"Julen är en tid då du får hemlängtan, även när du är hemma."

Julmys

Jul / Permalink / 0
Minigran med ljusslinga från Granit
 
Goddag!
 
Julmyset börjar infinna sig i Yttersjöviken. Började dagen med en kopp kaffe med vispad grädde och kanel. Mmmumma kardemumma! Under dagen fortsätter julstöket. Är inte färdig på långa renspår. Dagen avslutas med kladdig saffranskaka med glögg hos tjejgänget. Julen är här för att stanna :-) Och definitivt det mysiga ljusskenet från granen i köket.
 
 
Kladdkaka med saffran
 
 
"I juletider har man tid till att ha tid."

Förberedelser

Jul / Permalink / 0
 
Goddag!
 
Jag har och har haft storartade projekt på g. Sinom tid blir ni varse ;-) Därav min frånvaro här. De barnfria timmarna/minuterna/sekunderna har ägnats till projekten. Men nu håller jag på att bli färdig. Nu blir det julförberedelser för fulla (glögg)muggar! I dag är det saffran och pepparkakor som gäller. Lillvännen har gått med lillkaveln i flera dagar och velat baka. Så i eftermiddag slår hans önskan in :-)
 
 
Minibak
 
Till top