Lysjakt

Inredning / Permalink / 1

     Bild Trivselhus

I dag har jag varit på jakt efter taklampor till vardagsrum, kök och sovrum. Det var svårare än jag trodde, för jag hittade inte så stora lampor som jag tänkt mig. Hittade i och för sig en vit, snygg lampa på nätet, men vet inte om jag törs chansa utan att först ha sett den. Men det borde ju vara öppet köp ändå :-)  Hittade dock på min stadsvandring en svart som kan passa bra till köket.


Tänd hellre ett ljus, än klaga över mörkret

Sovandes vid vatten

Sovrum / Permalink / 0

Just nu pågår hög tapetväljaraktivitet här hemma.

Kollektionen Ocean från Casadeco är bara så underbar. Har nästan bestämt mig för en djupblå färg som fondvägg. Till det funderar jag på att göra en tapettavla från Ralph Lauren.

Kände mig nästan som en designer när jag vände och vred, funderade och la ihop det ena med det tredje för att få fram den rätta marina känslan.

Kanske fiskmåsen från Bruka Design får flytta in också.
(Om den inte övervintrar i vardagsrummet).
Lyktan får garanterat flytta in.

Gratis fotobok

Allmänt / Permalink / 0


Har du en blogg eller hemsida? -Anmäl dig hos Fuji och få en gratis fotobok.

Jag kan varmt rekomendera deras fotoböcker! Jag tycker det är ett roligt och smidigt sätt att samla sina minnen i. Och resultatet blir fantastiskt! Man kan välja och vraka mellan färger, teckensnitt och storlek på bilder. Jag brukar göra en fotobok per år med en samling av årets händelser. Husbygget får nog äran att få en egen bok ;-)
Till top