Grått på fjälltopp

Fjällstuga, Kök / Permalink / 3Bild från Starwomen

Hejsan!

För några dagar sedan betade jag och mannen av lite på "görolistan". Uppdraget var att komma lite närmare en färdig köksplanering till stugan. Ritningen är klar. Val av luckor, nästan klar. Jag provade en ny taktik ;-) Eftersom jag har beslutsångest i de flesta fall, frågade jag kort och gått om han endast fick bestämma, vilka luckor skulle han då välja? Svaret var grått. Det kan jag köpa ;-) Men då kvarstår frågan, släta luckor eller med spegling? Vita eller grå överskåpar? Ifall jag ska göra det lätt för mig, får han bestämma det också ;-) 

Lugn lördag

Kök / Permalink / 0

Gokväll!
 
Det har varit en lugn dag och kväll i Yttersjöviken. Har återhämtat efter en jobbvecka och varit inne och donat hela dagen. Städning stod på schemat. Fixade även ordning väggen ovanför köksskåpen. Det bästa hade varit, mer förvaringsskåp på väggen, men då väggen består av endast gips får det duga så här så länge. Bara tavlor som fattas ;-) 

Cultig Påsk

Påsk / Permalink / 1

 

Bilder från Cult Design

Hej!

Hör ni tuppen som gal? Nähä, då kanske ni känner vittring av en höna med guldig tuppkam, som ropar att påsken kommer extra tidigt i år. Det firar jag med nyheter från Cult Design. 
 
 Smaklig påsk!
Till top