Härliga onsdag

Allmänt / Permalink / 1
image67

Efter flera timmars körande av löv och vass gav kärret upp! Jag hann nästan klart med sommarstädningen av stranden innan det blev en ordentlig punka på skottkärret. Jag tror den ville tala om för mig att jag skulle sätta mig i solstolen och njuta av solen och värmen. Sagt och gjort -ett kärr kan ju inte ha fel. Ett telefonsamtal från Vero Moda, berättade att mina favvo bomullsbyxor hade kommit hem (mina förra är lappade och urtvättade), så när jag åkte och hämtade dem, passade jag även på att köpa Camilla Läckbergs senaste deckare -Sjöjungfrun, som ges ut i dag. Klockan åtta var det fortfarande varmt, så jag kunde varken motstå solstolen igen eller Läckberg. Åh, en så underbar dag!

image65

Köksdrömmar

Kök / Permalink / 1
image57
image58
Vita skåp/lådor med bänkskiva i valnöt eller skåp/lådor i valnöt med bänkskiva i vitt? Jag vill ha vitt-valnöt i köket, men vet inte än i vilken kombination. Jag vill ha kyl- och frys med överskåp inbyggda i skivor av valnöt, stora lådor med liggande handtag och rostfria vitvaror. Ett "barbord" kommer det också att bli. Vi kommer ha vitt klinkergolv i köksdelen och golv i valnöt vid matbordet. Dock ej golvet som är på bilden.
image61


Liggande eller stående?

Huset / Permalink / 3
Liggande eller stående panel? Det är frågan...Självklart stående, tyckte jag tidigare. Och sambon vill ha det. Men nu har jag börjat fundera på liggande. Det känns lite mer lantligt och nytt. Jag tror liggande panel börja komma mer och mer (har surfat runt och kikat bland nybyggda hus). Vi kanske kan kompromissa och ha både och?!

image54
image51
image53

Till top