Julmys and shopping

Inredning / Permalink / 1

Ibland är det skönt att stanna upp... och låta huvudet vila från alla listor, komihåglappar och almanackor. Och njuta av hotellfrukost med tjejerna. Efter mackor, ägg, fil, fruktsallad, melon, annnans, tomater, gurka, ost, skinka, salami, te, våfflor och kaka, fanns det energi att trängas i köer med resten av stans befolkning och plocka fram listorna igen. Att gå och strosa på stan utan speciellt mål, i julruschen gör mig stressad.

Dagens mål var:

 

Stor myslykta

 

Hylla från Village och mindre myslykta från Hemtex.

 

Svart sprayfärg

 

Gick lite med vinst ;-) Om man kan se det så. Nya svarta spotlights skulle kosta 2000kr, medan en burk färg kostade 59kr på Chlas Ohlsson.

 

Sist och minst, svarta julgransbollar från Village. Tänkte att de skulle få bo i det runda fönstret.

Advent

Sovrum / Permalink / 3

 

Ibland (läs ofta), får jag lida för att jag har sådan beslutsångest. När jag äntligen hade bestämt mig för de gigantos adventsljusstakarna från Sandbergs El, fanns det bara en kvar. Så jag får hålla till godo till nästa jul, när de får hem dem igen. Jag vill ju ha två! Och de två svarta stakarna jag ville köpa till köket var också slut. Jag har letat överallt på andra ställen efter svarta i trä, men utan resultat :-( Så det får bli en nödlösning att måla om mina gamla...

Idag kom sänggaveln från Haléns, som jag beställt. Jag blev jättenöjd :-) Superfint! (Lampan är från Ikea). Eventuellt kommer den att få flytta in till vardagsrummet, när det blir klart.


 

 

 Vitt golv

Hall / Permalink / 0
Jag har gjort en kovändning och tror att jag vill ha ett vitt golv i hallen. Trä/laminat eller klinker vet jag dock inte... Opraktiskt -javisst! Men om jag har en stor dörrmatta som samlar upp allt grus kanske det inte gör något med lite vitt...?! Annars vill jag ha ett svart, blankt klinkergolv. Också det opraktiskt ;-)

 

 

 

Till top