En gul och rosa påsk

/ Permalink / 0


 

 
 
Gokväll!

Här regnar det snö, som Albin säger ;-) Men det är förhoppningsvis den sista vintriga nederbörden. Inomhus är det vår allafall, och lite påskigt :-)

Koppar & Piggelin

Inredning, Kök / Permalink / 0
 
 


Hej!

Ja, snart är tiden här, när man kan svalka sig med smaskiga piggelin. Om inte ännu, så känner jag mig nu allafall piggelin :-) Äntligen är jag frisk!! Det firas med tulpaner och nya koppardetaljer i köket. I dag har vi fått en försmak på sommarvärme:-) Om inte annat, en härlig vårdag allafall. Vi tog pick och pack och gick på utflykt till strandens grillplats, där vi grillade parisare till lunch. Lämplig utflykt för små gossar som sedan sover gott. Nä, nu ska jag gå och byta till blå sommargardiner. Bestyret är bara om jag ska sätta dem i köket eller i vardagsrummet. Beslutsångest ;-)

Tomte på loftet?

Fjällstuga / Permalink / 0
Före
 
Efter

Goddagens!
 
Nej, det är ingen tomte på loftet ;-) Det är borttagen väggpanel, lite målarfärg, lite tapetlim med tapeter och nytt golv :-) Och lite ljusare ;-) Med andra ord, en bra bit på väg mot ett mysigt sovrum på loftet. Men innan vi är framme, behöver jag bli frisk först. Hej då Magsjuka!
Till top