Förvaring i hall

Fjällstuga, Hall / Permalink / 0
ELVARLI 2 sektioner IKEAHej!

Jag har haft fullt upp denna andra arbetsvecka efter semestern, att jag inte hunnit bläddra i nya Ikea katalogen. Men en snabb titt på deras hemsida har hunnits med, och deras nya förvaringssytem Elvarli, är en fröjd för ögat, och för pjäxor och hjälmar. Ytterdörr är nu på plats i stugans "nya" hall och förhoppningen är att kunna inviga den, tillsammans med de första snöflingorna. Denna hylla är ett hett alternativ för ordning och reda :-)

ELVARLI 2 sektioner IKEA
ELVARLI 1 sektion IKEA
 

Magisk helg

/ Permalink / 0


Hejsan!
 
Jag är egentligen hemmakär, men efter en helg i Stockholm har jag fått mersmak av resor :-) Varför inte blanda lite av två goda världar ;-) Barnen i all ära, men två dagar i lugn och ro kändes välbehövligt och var lika fantastisk som att vara med dem ;-) Scandic continental och Paolo Robertos restaurang på Åhlénstaket får högsta betyg. Nej, hela helgen får 5 stjärnor ;-) 
 
 

 
 

 


 


Hej vardag!

Recept / Permalink / 0
Gokväll!

Melvins dagmammaväska är packad, matlådan klar, salladen hackad, min förmiddagsfrukt nerstoppad, eftermiddags fröknäcket smörad, ägget inlindat, datakabeln nerpackad, arbetskläderna framlagda, väckarklockan ställd och snart även datorn nerlagd i väskan. Men jag känner mig ändå inte redo för arbete ;-) Godnatt! Och hoppas jag får en god sömn :-) I helgen ville jag inte bara suga ut marinaden ur kräftorna, utan även det sista av semestern! Dukat bord med västerbottenspaj, vitlöksbröd, rom, aioli, röd lök, gräddfil, sallad, ägg och färska kräftor. Ville att semestern skulle avslutas på bästa godaste möjligaste vis ;-)

Rekommenderas!

 
Till top