Julen 2016

Fjällskogen, Jul / Permalink / 0

Goddag i stugorna! 

"Mamma, jag älskar julen", sa Albin idag när han satt och spelade ett spel. Det är svårt att inte tycka om julen, för min mamma är helt makalöspå att skapa härliga jular för stora som små :-) Att skapa mysigare jul på (fjäll) topp, går nog inte ;-) Tur att vi fått njuta av myset, för idag är det inte alls lika mysigt, regnet står som spön i (slalom) backen. 

 
 
 
 
 
 
  
 

Köksrenovering

Fjällstuga, Kök / Permalink / 0


Godmorgon!
 
När det är som mest slitit, ser jag målet framför mig. Och den härligaste känslan är när man kliver över mållinjen och ser resultatet :-) Så än har jag inte klivit klart över strecket. Nu måste jag hitta på några nya mål ;-) Men först två veckors vila i soffan.

Dan före dan före dan före doppardan

Dopp i grytan och julskinka

Jul, Trädgård / Permalink / 0


Adventsljusstake från pappa och barnens egna ljuslyktor. Design, blandat med hemslöjd :-)

Gokväll!
 
Åh, så mycket ledig tid det ska kännas att man har i januari ;-) Med tanke på att december månad har varit väldigt intensiv. Kalendern har varit fylld från morgon till sen kväll, de flesta dagarna. (Men det är självförvållat ;-) Så länge jag lever efter, vad jag blivit lärd, går det bra. Receptet är återhämtning. Något som jag aldrig tummar på är sömn och vila. Så i helgen blev det både sovmorgon, lunchvila och julbad i trädgården :-) Härligt! Något som jag heller aldrig tummar på är julskinka och glöggte i juletider. Två arbetsdagar kvar, sedan är kalendern tom. 

(Resultatet av den intensiva decembermånaden kommer i morgon).
Till top