Veckans mysigaste dag

Inredning / Permalink / 0
 
 
Gokväll!
 
Veckans bästa och mysigaste dag är här! Jobbet utstrålade fredagsmys hela dagen och det kunde jag såklart inte avsluta när jag kom hem ;-) Hösten väntar runt husknuten, och då gäller det att vara väl förberedd här hemma, med lite höstligare stämning ;-) Ett besök på stan i morgon får det bli! Är bla intresserad över att ta en närmare titt på Cult Designs höstsortiment. Efter att ha sett dessa bilder...
 
 
 
 
Foto: Cult Design
 
 
 

Eldförsta och Nostalgi

/ Permalink / 0
 
Gokväll!
 
Det har varit en omtumlande, spännande, intensiv, overklig och rolig tid, de senaste två veckorna. Från att ha trott, att ha kvar tre veckor föräldraledighet, direkt in på en ny arbetsplats, med nya arbetsuppgifter och nya arbetskamrater. Kommer jag att sakna de gamla, svar ja. Kommer jag att ha roligt med de nya, svar ja. Från att ha haft 10 mil till arbetet till att ha 2 km. Har jag förstått att det är sant? Svar nej. Är jag stressad, svar nej. (Att veta att jag har massor av ledighet framför mig, att se framemot tillsammans med familjen, skapar ett sådant lugn i kroppen, att jag inte tror det är sant ;-) Nog om detta ;-) Det var med lite vemod idag, jag plockade undan lite av sommaren utomhus. Nästa helg är det stugsista, men jag förberedde redan lite nu, med att plocka undan lite sommarblommor och utomhuskuddar. Även fast höst och vinter kan vara mysiga på sitt sätt, tycker jag ändå sommaren är bäst och det känns lite sorgligt att det är länge till nästa. Som plåster på såren, inviger vi hösten i kväll med säsongens första, mysiga inomhuseld.
 
Gamla minnen
 
Hittade några gamla böcker när jag städade arbetsrummet.
Kul att minnas tillbaka till sådant man trodde man glömt ;-)
 
32 år gammal bok, men min ABC resa, tillsammans med skolbarnen har precis börjat ;-)


Arbete pågår

Arbetsrum / Permalink / 0
Stör ej, arbete pågår
 
 
 
 
 Goddagens!
 
Här blev det sovmorgon till klockan 9.30, så nu är det hög tid att kavla upp ärmarna och sätta igång med allt som behöver göras. Med x antal timmar som ska arbetas i hemmet, är det bråttom (och roligt ;-) att få ställa iordning arbetsrummet. Sent en kväll, började jag montera ihop den blivande arbetsplatsen. Stolar fattas. Jag ser framför mig två stolar i trä eller stål med mysiga skinn på. Ska ta och se vad blocket har att erbjuda... Nu måste jag ta och kila iväg och forsätta med skruvandet, medan Melvin sover lunch. Hej så länge!
Till top