Toppskiva marmor

Vardagsrum / Permalink / 0


Handtag och justering av skåpdörrarna måste fixas


Gokväll!
 
I går kväll hade sambon en önskan, att jag skulle följa med honom till Ikea. Först sa jag nej, för jag hade tänkt åka och träna, men sedan tänkte jag några sekunder, och självklart måste jag följa med när han ber mig att åka till Ikea ;-) Och Inte tvärtom ;-) Han skulle titta på badrumsinredning till ett byggprojekt. 

Alla var nöjda när vi åkte hem. Badrumsinredningen inpackad (och ett högskåp, som vi först vi skippade, men sedan stod samma skåp framför oss (läs mig ;-) på fyndhörnan, så det var bara att hämta en till vagn ;-) Barnen var nöjd med att hoppa på golvet (vid utlämingsdisken, där projektorbilder gör att de kan spela fotbollsmatch, spela piano och fånga fiskar). Nöjdast av alla, var nog ändå jag som hittade en toppskiva i marmorimitation till beståskåparna i vardagsrummet. Den var så fin, så det fick bli en till stugan också :-) Men skynda mig fick jag göra. Sista kvar på ta själv lagret ;-) Men nu är det den första i yttersjöviken. Snyggeli snygg! En toppskiva helt enkelt! ;-)

❀Midsommar❀

Fjällstuga / Permalink / 0


Linneduk och löpare, reafynd från Hemtex :-)

Porslin från Ikea

Förrätt med skagenröra. Recept från matplatsen. Mums!!


Hejsan!

Som de senaste två åren, firade vi även detta år midsommar i stugan. Så mysigt :-) Och tur med vädret hade vi. (Allafall på midsommarafton ;-) Firandet började med sillunch i fjällskogen. Barnen gillade konceptet starkt. Melvin ville åka dit på picknick någon fler gång (grillplatsen vid Laisalidens fjällhotell), sa han. Och äta samma mat. Det var så himmla gott. (Han åt bara potatis, korv och köttbullar, haha). Men jag håller med. Det var gott :-) Sedan båtutflykt och grillmiddag. Härliga (mid)sommar!


Midsommarpicknick i fjällskogen


Självklart måste man äta Västerbottenpaj i Västerbottensfjällen ;-)

Helt klart, ska vi vända kursen mot fjällbergen igen i sommar.

Designa sommaren

Trädgård, Vardagsrum / Permalink / 0

Gokväll!
 
Nej, jag har inte tid att läsa inredningstidningar (även om det kan se ut så ;-) Den ligger fortfarande på bordet och väntar på att bli bläddrad i. Nej, jag har inte tid att blogga (som ni kanske märker ;-) Jag har bara tid att designa sommaren (läs lägga ny gräsmatta för 3:e gången, gräva ut stranden, fylla på med mer sand, och kratta gammal gräsmatta. Även fast jag sliter mitt hår många gånger över allt som måste göras, så kommer jag inte flytta härifrån. Det är underbart här, det är magiskt...

Yttersjöviken 

Yttersjöviken från sin bästa sida

Yttersjövikens slitna hår
3:e gången gilt ;-) Läs jordfräs, mullblandning och slottsfrön

 Nej, det är inte riktigt dags för strandhäng, än är det inte sommaren färdigdesignad. 
Till top