Välkommen in (i hallen)

Fjällstuga / Permalink / 0
Goddagens!

Lika mycket som jag här lyser med min frånvaro, lyser jag med min närvaro på jobb, tillsammans med barnen, med förkylning, samt i min säng ;-) Det har varit en väldigt hektisk höst! Barnen går i första hand, jobbet i andra och mig själv i 3:e hand, allt det andra kommer på fjärde plats ;-) Nu är det knappt att jag hunnit med 3:e och 4:e, pga omständighter på jobbet. Men , men, det viktigaste är att sova mycket när det gäller mig själv, så nu har jag sovit i kapp och kan ta itu med plats nr 4! Full fart mot (nästan) en veckas ledighet. Såå kul! Nu har jag tid att ta i tu med allt det roliga :-) Som att kliva in i nyrenoverad stuga :-)

Kök Ikea

Kök / Permalink / 0

Köket Bodbyn. Bild från Ikea.

Hej!

Jag tror Charlotte Perelli har bra smak :-) Det ser ut som att hon har satt in ett kök från Ikea i hennes gästtstuga. Jag tror det är samma lucka Bodbyn, som vi väntar leverans på till stugan. Och jag tror bestämt, att det är exakt samma bänkskiva som vi har beställt ;-) I så fall, kan jag känna mig lugn, för hennes kök blev bra. Här hittar ni det. (Skrolla sedan långt nedåt på sidan).

Norskt fjälliv

Fjällstuga / Permalink / 0

Hej!

Jag har fastnat som valla, bland inredningskonton från Norge på Instagram. Eftersom vår hytte, ligger nära norska gränsen, suger jag åt mig norsk inspiration, som norrmän i skidspåren ;-) Tex By_betina ihar ett väldigt fint intsagramkonto (och hus :-) Kul att huset har sammal panel invändigt, som vi har satt i vår hall. Nu måste jag öppna målarburken :-)

 
 
 
 


 
 
Till top