Sova under himmel

Barnrum / Permalink / 1

Bild från fridas.se
 
Bild från roomofkarma

Bild från cirkusfabriken
 
Gokväll!
 
Det är hög tid att Melvin får en liten upprustning i sitt rum. Upp med lite tavlor, nya sängkläder, men framför allt en ny, större säng, skulle han behöva. Fast å´andra sidan, sover han som en stock om nätterna och protesterar inte, när han ska gå och lägga sig, så varför ändra på ett vinnande koncept ;-) Om man nu skulle börja höra missnöjda rop, står jag redo med säng, sänghimmel, spik och hammare (men inte den här månaden, för den tar rekord i antal pengautlägg för försäkringsräkningar och dylikt ;-) Men kanske nästa månad, när Ikea står för dörren ;-)

Välkommen in!

Fjällstuga, Hall / Permalink / 0
 

Gokväll!
 
"Öppna dörren och kom hem till ett långsammare tempo som bokstavligen känns i väggarna. Linen är en kollektion enfärgade tapeter med en genomgående linnestruktur som ger rummet ett stilla skimmer och en mjuk, textil känsla. " Jag kunde inte sagt det bättre själv ;-) men nu var det Boråstapeter som sa så om tapeten Linen 559, som jag fastnat för på väggen i hallen i stugan. Grå strukturtapet med små vita inslag, kommer att göra sig perfekt mot de ommålade vita plåtskåpen tillsammans med vit förvaringssektion. Ett långsammare tempo ska absolut kännas när man kliver innanför dörren i fjällskogen. För här hemma är det desto högre tempo, när träning och jobb har dragit i gång igen ;-) Jag ser att nya besökare har hittat hit. Jag hälsar nya som gamla besökare välkomna och jag ska försöka skriva något/några inlägg per vecka för dem som tar sig tid att besöka lilla mig. Men snart är jag inte så liten längre ;-) För lika roligt som det är att (förhoppningsvis) inspirera er, är det att träna med mina nya träningskompisar a´hockeyspelare #svettigtochtungalyft.

På återseende! (Nedan bildkavalkad med inspiration till hallen)

 Linen 5559 från Boråstapter

 

Fondvägg med panel från Rotola-Pukkita

Inspiration fjällkök

Fjällstuga, Kök / Permalink / 0


Hej!
 
Med en storätande familj, är jag grymt peppad på att renovera köket i stugan. Men ledighet i bakvattnet (läs snön), har jag haft tid att spåna på ideér. Jag funderar över grå luckor (ev. med spegel) i underskåpar och ljusa överskåpar. Men det kan hinna ändras ;-) Köksluckan har en vit lucka med grå ådring som är riktigt snygg. Lite mässing detaljer, sten och grå/vit bänkskiva och köket är komplett ;-) Det sägs att man ska bygga tre hus för att få det optimalt, jag kan förstå det... Med ett husbygge bakom sig, har man lite erfarenhet och har lärt sig av sina misstag ;-) Med lite mer ergonomisk och lite mer praktiskt och lite snyggare, kan det nog bli bra ;-)
 
Bild från Köksluckan 

"Lika vissen som den sista julblomman, känner jag mig just nu.
Juldammet från gardinerna är bortskakade och innan jag ens 
hunnit få på mig skidorna, är julen över :-("
Till top