Mammornas dag

/ Permalink / 0
Hejsan!

Helt rätt att alla fantastiska mammor har en egen dag att firas (och pappor med, för den delen ;-) Här i viken, har det varit en trött mamma i dag ;-) Med två små som pratar konstant varje sekund, blir mammans huvud trött ibland ;-) I dag var en sådan dag. Så nu väntar ett återhämtningsbad ute i naturen. Mycket angenämnt :-) Sedan är man nog redo för en ny arbetsvecka. Härlig söndag kväll :-)
 

Smakrik sommar

Trädgård, Vardagsrum / Permalink / 0

MalagaMatgrupp från Mio

Gokväll!
 
Åhh, vad jag längtar till semester och ledighet. Mest längtar jag efter att inte behöva passa några tider, hitta på roliga saker med Albin och Melvin och bara vara hemma och njuta i Yttersjöviken. Något som vi också njuter av är att äta mat, så vi valde att satsa på en rejäl matgrupp från Mio. I veckan ska den anlända :-) Jag tror jag börjar bli gammal ;-) Jag har helt glömt bort hur fantastiskt fint det är här i viken, nu när grönskan har slagit ut :-) Nä, nu ska jag gå och njuta av mat och grönska :-) Trevlig lördagkväll önskar jag er alla!
 
 
Vad har du för drömmar och mål? 
Gör dig själv en tjänst och se till att uppfylla dem :-)

Sköna hem

Albin, Melvin / Permalink / 0smak av sommar


Hejsan!
 
Nu går vi mot sommarlov. Vi är nära målet. Några veckor kvar. I dag fick vi försmak av vad som komma skall :-) Vädret har varit på topp och det har varit mitt årets skönaste hem. Dagen startade med en joggingrunda, tillsammans med Albin cyklande vid min sida. Sedan söndagsfrukost och ut och bygga cykelbana med killarna. Lagom till när de var trötta, blev vi bjudna på loppis som grannbarnen ordnade. Killarna blev lyriska när de fick varsin pengapåse och kunde köpa kaka, saft och leksak. Mamman blev lyrisk att hon fick två timmars sovande i solstolen utomhus, medan grabbarna sov lunch. Tänk om alla dagar kunde vara så här ;-) Det är nära semster nu :-)
Till top