Gardiner från tak till golv

Sovrum / Permalink / 0
Gardiner Hemtex
 
Hej!
 
Här kan man läsa om mina tidigare funderingar kring att sätta gardiner från tak till golv i sovrummet. Så här blev resultatet. Det fick bli en kompromiss. Eftersom vi har mycket annat att stå i, blev det inget kornischbygge, utan jag lämnande en liten glipa uppe i taket, samt nere vid golvet. (Helst ville jag ha gardinerna ända upp i taket och ända ner till golvet), men färgen på gardinerna passar bra till väggen, så nu fick det bli så här. Och det känns ändå som att man bor på hotell, mysigt blev det.
 
 
Rullgardiner från Ikea
 
Kuddar Hemtex, Krukor Höganäs från mormor, Ljuslyktor Åhléns, Tavla Mio

Byggen

Albin, Trädgård / Permalink / 0
Stort- och mini carportbygge och stor lastning
 
Goddag!
 
Här kommer en liten glimt av vad som pågår i Yttersjöviken:
Byggen är i fullgång.
Duktiga killar :-)

"Ljus"

Inredning / Permalink / 0
Verklighetstrogen flamma
 
Goddagens!
 
Dessa "ljus" fyndade jag på Rusta för 30:-/st. Det är blockljus i vax med LED-belysning med en On/Off knapp och automatisk timer på 5 timmar. Ljuset är då tänt i 5 timmar och släcks automatiskt, vartefter det tänds vid samma tidpunkt igen dygnet efter. Så om ni kommer och besöker oss hela vintern mellan kl 17.00 och 22.00 möts ni av detta mysiga sken (och vi behöver inte göra någonting), förutom att ladda de uppladdningsbara batterierna. (Vi håller på testa hur många dagar de håller ;-)
 
Hur bra som helst, att inte behöva springa in och ut och tända/blåsa ut ljus. Det står dock på förpackningen att de är för inomhusbruk, men vi har dem under tak. Vet dock inte hur de klarar den norrländska kylan...
Till top