Födelsedagsfirande

Albin, Fjällstuga / Permalink / 0

HEJ!

I helgen har det varit födelsedagsfirande i fjällskogen för vår fina Albin ❤. Det blev en snabbvisit till stugan (eller snabb och snabb, det tar x antal timmar att åka dit ;-) Men några timmar hann vi få där uppe :-) Och blåbär hann vi få, och äta ;-) Och det viktigaste av allt, Albin fick en födelsedag :-)
 


✩ Hipp, hipp, hurra för bästa Albin! 

Lugn höst

Kök / Permalink / 1

Tid att göra smoothie :-)

Hejsan!

Trots att vardagen har rullat igång, med allt vad det innebär, innebär det också att det blir en lugnare höst för mig än vad det brukar. Tja lala la, jag kommer att vara "ledig" (föräldraledig) en dag i veckan. Det känns otroligt bra för alla inblandade :-) Nu lugn fart mot rolig höst!

 
Minne från sommarens semester lever kvar. Kruka, cloudy, dbkd köpt i på Rummet i Sundsvall.

Nu blommar det höst

Förberedelser för stundande 6-års firande. "Mamma, jag vill ha en tårta med jordgubbar, fast utan grädde! "
Tur att Internet finns ;-) Testade att göra en glasstårta.

 Snart en stor 6-åring

 Och snart en ganska stor 4-åring ;-)

Baksidan av baket ;-)

Produkter med tidlös design som andas natur

/ Permalink / 0

Design av Åsa Waara

Hejsan!

I går gick vi en sväng på Nolia, för en sista familjeutflykt innan jobb och vardag, åter infinner sig i Yttersjöviken. Killarna roade sig i hopplandet medan jag drog genom utställningshallarna. Mässans finaste och bästa utställare var Åsa Waara och hennes monter. Så fin och trevlig tjej och hennes produkter likaså! Självklart gynnar jag kvinnligt företagande och fin design :-) (Och manligt också för den delen ;-) Inte att förkasta min sambo ;-) Kik på dessa fina produkter som ligger och väntar på transport upp till fjällskogen (där de hör hemma ;-)

grytunderlägg

eller blomunderlägg ;-)

 Varsågod och smaka på en bit fjäll, serverat på fin design

 kuddöverdrag som passar både till vinter, vår, sommar och förstås höst :-)

 Fick kort, i väntan på affisch som kommer senare pga slutsålt (förstår det ;-)

moski:s hemsida står det att Moski andas enkelhet och natur, där kvalitet och tidlöshet går före förbrukning och trend. Produkterna riktar sig till den som vill ta med sig en bit av livet i norr hem, där detaljerna i interiören förnimmer om livet i norr.

skärmdump från moski
 
Till top