Grått är också flott

Vardagsrum / Permalink / 1
 

Foto: Instagram, Inredningssten

Hej!
 
När vi byggde huset valde vi (jag ;-) att sätta vit tapet på de flesta väggar för att snabbt komma vidare i bygget (med en mindre fundering ;-) för att senare ev tapetsera om något rum, ifall man skulle vilja ha mer färg. Nu är det senare ;-) Jag är riiiiktigt intresserad av att tapetsera om kök och vardagsrum till en ljusgrå nyans. (För att få en lite varmare känsla). Tänkte att en grå vägg skulle göra sig bra till de grå fårskinnen. Efter att ha varit och kikat hos inredningssten för att ev måttbeställa en stenskiva till sideboardet i vardagsrummet är jag ännu mer säker :-) Grått är flott ;-)

 Med önskan om ett gråare hem ;-)

Vilande sol

Fjällstuga, Sovrum / Permalink / 0

Gillar tavlan med den sovande solen under fjälltäcket :-)

Gokväll!

Nu ska jag liksom solen, gå i säng. Dock får jag inte ligga under fjället denna natt. Befinner mig nu vid kusten och i min egen säng. Lämnar fjällrapporteringen för denna gång. Vi har haft en bra och skön semester vid den norska gränsen och haft tid att prata och tänka igenom kommande projekteringar :-) Så mer rapporteringar från fjällvärlden kommer ni definitivt att få i framtiden ;-) Nu väntar traditionsenlig sommardeckarläsning ;-)
 
Godnatt!

 Bilder från sovande fjäll

Fjällbad

Albin, Badrum, Fjällstuga, Melvin / Permalink / 1


Hello!
 
Vad är det här för skål kanske ni tänker?! Den tillhör mitt drömmars fjällbadrum. Så då vet ni det ;-) Nu är det inte på kaklet att det ska renoveras just nu. Men om den dagen skulle komma, så ska det gå i grått och vitt och självklart med en porslinskål som tvättställ :-) Ta en titt på dessa härliga fjällbad ;-) Realistiska fjällbad; påklätt, mulet och kallt vatten ;-)

 Fordon är melodin ;-)
Till top