I hetluften uppe i rymden

Fjällstuga, Påsk / Permalink / 0

Hej!
 
Jag ville bara kika in och säga hej från cyperrymden. Jag är inte frånvarande. Jag är bara närvarande av att njuta av livet just nu. Vi kände att vi inte var klara med påskfirandet för i år, så jag köpte en gul tulpanbukett och så firar vi lite till! Mamma ordnade en rolig påskrunda, där vi skulle svara på frågor och kolla våra räknekunskaper ;-) Den avslutades med påskpåse och läsgodis :-)
 


 Laxfjället 

 
 
Gissa antalet ägg

 Hur många kycklingar?

 Hur många fågelbon?

 Hönor och tuppar?

 Hur många påskkärringar?

 
"Sådana här dagar borde inte få kallas kalla, utan få heta heta"

Glad påsk!

/ Permalink / 0

Hejsan!

Vill bara kika in och önska Glad påsk till alla bloggläsare! Befinner mig bland ägg, hönor, tulpaner, fjädrar och en och annan solglimt. Nä, nu måste jag gå till äggen på spisen. I morgon ska det dukas upp med påskbuffe på fjället :-) Tack för att ni tar er tid att läsa min blogg!


 
 
 
 Fjäll på golvet

Fjällstuga / Permalink / 0


Halloj!
 
Arbetet på alla fronter går på högtryck. Här planeras det för mitt vanliga jobb, för sommarsemester, för trädgårdprojekt, för fjällprojekt och för sommarkroppen ;-) Hur får man ihop det? Svar: Det får man inte. Därför blir det halvklart. Men något som allfall är helklart, är matta (även bilmatta) till Melvins rum i fjällen. Hur perfekt är inte den då? Den är perfektast ;-) Stressad över situationen? Svar nej. Målet är inte att allt ska bli klart på sekunden. Det är totalt omöjligt. Något som däremot är möjligt, är att Charlotte Perelli har fått nycklarna till hennes fjällstuga. Den kan man se och läsa om här. Den måste man titta på ;-) Nä, nu är dags att gå och få fler arbeten halvklart. Trevlig kväll!
Till top