Vår på besök

Allmänt / Permalink / 1

 

Någon tyckte synd om mig, som var tvungen att jobba sent en fredagkväll och hade lovat en överraskning när jag kom hem. Och det var den bästa överraskningen; tips på hur man blir pigg ;-) Men det behövdes inte idag, för våren var här på besök! Att känna varma vindar och inte behöva frysa när man går utanför dörren måste vara bland det bästa som finns. Och det tror jag fler tycker. Träffade några skoteråkare på min skidtur, som var på ett strålande humör pga av vädret och skulle till att grilla i solen. Ja, tänk om alla dagar fick vara så här.

 

Men då skulle man bli rund om magen och fattig, för sådana här dagar måste avslutas, med semla (såklart på mormors vis, med varm mjölk) och vårshopping från H&M.

Mot trollskogen

Allmänt / Permalink / 3

 

Tänk vad lite sol kan göra för ens humör. Jag hade nästan glömt bort hur den kändes. Nu vill jag att nästa två månader går i en rasande takt, så man får uppleva sådana här dagar lite oftare. För ett ögonblick befann jag mig tom i värmen på bryggan och det var alldeles tyst, förutom lite hamrande från grannen och några fåglar som kvittrade. Hur ska jag få tiden att gå?

Fortfarande frisk...

Hälsa / Permalink / 2

Jag har nu hållit mig frisk från förkylningar i 25 månader, trots att jag träffar 1000-tals människor varje vecka. Och utan att äta frukt. Jag tror det beror på mina senaste två års tillförande av fett. Nyttigt fett, som äkta smör, grädde och cremefraiche. Jag är lite sugen på att beställa hem Kostdoktorns nya bok; Matrevolutionen. Där står det en hel del matnyttigt.

 

Till top