Stänk till påsk

/ Permalink / 1


Bild från Cult Design
 
"Påsktemat Stänk är keramik och lite annat, som hör påsken till i blått, rosa, guld och svart. De kan blandas eller användas var för sig. Hönan Olivia är glas över sin gyllene guldkam och ägnar stor del av dagen att putsa sina många stänk-prickar. Äggkopparna är stapelbara och kan kanske bli favoriter hela året om…."

Gokväll!
 
I dag har vi fått försmak av vårvintern! Ännu värmde inte solen, men dock grillkorvens eld. Tänk, att vi har en ända raksträcka mot de första tödropparna, värmande vår-vinter sol, försommar och sommar. Inte en kurva så långt ögat kan nå! Full fart mot sportlov (inga problem att först jobba 4,5 dag ;-) Nä, nu packar vi ner skidor, solkräm, termos och mackjärn och njuter av årets bästa 6 månader. Tänk att de är här! Får dock inte glömma att först införskaffa lite av Cult Designs vårnyheter :-) En värpande höna med ägg behöver jag. 
Guld Gudrun hälsar kram på er, denna lördagkväll!

Glad fredag!

/ Permalink / 0


Bild från Home 2 Tiny

Hej!

Jag ser att jag måste damma av min gamla Iittala vas som jag fått i jobbjulklapp för en massa herrans år, efter att ha sett den här fina bilden hos Home 2 Tiny. Jag tror jag har blivit en riktig sparare/samlare, man vet aldrig när gamla avlagda godingar får se dagens ljus. Själv är jag tacksam att jag får se dagens ljus när jag åker till jobbet på morgonen och när jag åker hem. Full fart mot vårvinter! Tänk att vi går mot ljusare tider nu :-) Trevlig fredagskänsla!
 

Alla ♡:ans Dag

/ Permalink / 0


Gokväll!
 
Här sitter jag mätt, nöjd och belåten med ett fång rosor :-) Vi brukar inte fira denna dag på något speciellt sätt, men jag har varit dålig med små överraskningar den senaste tiden, så en lagad middag med husmanskost och ett litet paket fick det bli idag :-) Kul när man kommer på något uppskattat. Vi har pratat om hur vi ska kunna se serier från nätet, när vi inte har hdmi utgång på våra datorer...? Lösningen heter Chromecast. Ett besök på Net on Net och succén var ett faktum. Snabbt var det installerat och nu väntar fortsättningen på Homeland. Myspys!
Till top