Blåa vindar

Kök, Vardagsrum / Permalink / 0

 
 
 
Goddagens!

Sommarens ljumma, blå sjöbris har bytt skepnad till djupare, kallare och mörkare blå höstvindar. Likaså inne. Har blivit ett fan av korkunderlägg.Så snygga (och praktiska ;-) Annars befinner sig tanke och kropp i fjällvinden. Är på plats i fjällskogen för en skruvdragarhelg. Köksstommar ska på plats. Hörde precis en röst säga "i morgon ska alla skåpar upp". Kommer bli kanonbra :-) Full fart mot inte bara en blå höst, utan även en grå ;-)

Yttersjöviken och Åre

Huset / Permalink / 0

Hejsan!

Hej och hå, vad tiden gå! På veckorna är det fullt ös med träning, jobb och vardagsliv ;-) Och på helgerna försöker jag beta av görolistan som alrig tar slut ;-) Ta och kik in på Charlotte Perellis hus, som hon håller på att bygga i Åre. Här hittar ni det. Det har vissa likheter med vårt hus, utseendemässigt. Fast hennes är liiite större och har liiite mer timmer ;-) Det ser ut att bli fint! Nä, nu fick jag fjälllängtan :-)
 
 Nästan som i Åre ;-)

Fånga dagen

Melvin / Permalink / 0
Här fångar vi septembervärmen med lek i vattnet och utelunch.

Hejsan!
 
En helg går snabbt, alldeles för snabbt ;-) Men jag måste verkligen ha fångat tiden, för tro det eller ej, jag har hunnit både städa förrådet (nu ser man faktist vad som finns där inne ;-), inventerat och uppdaterat killarnas vintergarderober och BESTÄMT (bänkskiva) och beställt kök till stugan. Jag var tydligen en bra förhandlare, för jag fick igenom valet av bänkskiva. Om jag kommer att ångra mig om 5 år, svar Ja. Om jag får byta då? Svar Nej ;-) Skämt å sido, med lite allvar, det kommer bli bra!! Fick tumma lite på det etiska, till förmån för det praktiska. Som det ska va´med andra ord :-) Minigossarna pratar varje dag, om att de vill åka slalom, bob och skridskor. Trots att det var 17 grader varmt idag :-) Men nu är då vinterkläderna redo och snart vinterköket. Nu väntar vi bara på snön.

Grått är flott.
(Bild från Alvhem)
Till top