Ordning och reda

/ Permalink / 1
Ny receptsamling
 
 
Ny ordning i Bestå
 
Hej söndag!
 
Efter långt letand efter ett smarrigt recept på tacogratäng, insåg jag att mina recept behöver en bättre plats, än bland papper, skrivböcker och tidningar. Så alla favoritrecept ska hädanefter ligga på ett ställe :-) I går tog jag äntligen tag i de platta paketen från Ikea. Mer förvaring behövs. Vi ska bygga ett sideboard till vardagsrummet, av stommar från serien Bestå. Sitter och väntar på att storeman ska gå och lägga sig på sin lunchvila, så vi kan åka ut på ett litet vinteräventyr sedan. Men hans "skruvdragare" och Ikeastommar lockar mer än sängen ;-)
 

Frukost i Yttersjöviken

Melvin, Vardagsliv / Permalink / 0
 
 
Domfru och Domherre
 
 
 
Hej!
 
Mysig lördagmorgon här i Yttersjövken :-) Det är så festligt att se på djurlivet utanför fönstret medan vi äter frukost. Även Albin är fascinerad över fåglarna, "oj nu ramlar de ner", kan han säga när de flyger ner på marken för att äta ;-) Och han undrar vart de är, när de inte är vid fågelbordet ;-) Lillman är nöjd över att få ligga på skinnet (och försöka ta sig därifrån), medan vi äter. Sedan blir han så trött och måste gå och sova. Ja, han är också festlig, denna lille gosse. Gillar att sova. Sover 20.30-07.30 och en stund på förmiddagen och en stund på eftermiddagen eller 3 timmar mitt på dagen. Ja, vad ska man säga, det tar på krafterna att börja utforska världen ;-)
 
Spännande att utforska köksskåp
 
 
Ekorrens frukost

Vinterskrud

Albin, Melvin / Permalink / 0
Trädens päls
 
Goddag!
 
Hela Yttersjöviken ligger i vacker vinterskrud. Men skenet bidrar. Det går INTE att köra skoter och INTE att åka skidor. Och då kan det inte räknas som vinter?! Allafall inte i Norrländska mått mätt ;-) Nä, skidkärriären får jag nog lägga på (Yttersjövikens) is. Fint ute är det allafall med trädens vinterpäls. Otroligt vackert! Gossarna sover och jag har passat på att ladda energi med en kopp kaffe och funderar på om jag ska skruva ihop en skåp från Ikea eller lägga mig och vila, med senaste numret av Plaza interiör och se om jag får några nya idéer ;-) Det senaste lockar nog mest ;-)
 
På återseende!
 
 
Vacker "vinter"
 
 
Och vackra pojkar ;-)
 
Stackars Melvin, han får inte ha några saker ifred. Ingen älg, ingen nalle, ingen snuttis lejon. Det här är nog bara början ;-)
Till top