Grått sovrum

Sovrum / Permalink / 1

Goddagens!
 
Fick några timmar för mig själv denna dag och passar på att leta lite sovrumsinspiration på nätet, till kommande projekt. Bilderna talar inte sitt tydliga språk denna dag, för den är inte alls så grå som det ser ut ;-) Solen lyser och förmiddagen har tillbringats på isen med skridskor, spark, klubba och boll. Alla killar, stora som små, sover gott efter denna aktivitet ;-) Men grått och mäsing till sovrum, ja tack :-) 


Bilder från Roomdeco, Sköna Hem, Lamp Gustaf
 

Kökslampa i koppar

Inredning, Kök / Permalink / 2

 Bilder: By Rydéns, Pinterest, Blocket, Miljögården

 Hej!

Nu har jag kommit på att jag vill ha en kökslampa i koppar... Snyggt! Men jag vet inte hur det ska gå till. För om ett år kanske jag har tröttnat, så jag vill inte betala dyra slantar ;-) Sprayfärg?

Stuva i barnrum

Barnrum, Jul, Melvin / Permalink / 0

Gokväll!
 
Fast egentligen är klockan bara barnet ;-) Skönt att det ännu är länge kvar av kvällen :-) Är ensam en stund. Vi försöker jobba på att barnen ska få ensamtid med varsin av sina föräldrar. Tror de kan må bra av det. Ikväll är det Albins tur, att få rå om pappa själv en stund. I går var han och jag iväg ensam till isbanan. Han tyckte det var sååå kul att "åka skridskor", köra traktor, spela innebandy på isen och klättra på plogkanterna (Albins alltså ;-) Fast pappan hade säkert också gillat det ;-) Lille Melvin har lagt sig för natten, så här såg det ut på hans rum i julas. Även här ska Stuva få en påläggsskiva. Här kan man se samma möbel, fast i storebrors rum.
Till top