Golvfunderingar

/ Permalink / 1
 Foto: Hemnet, Pergo, Byggmax

Hejsan!
 
Det här med golv är en djungel... Parkett? Massivt trä? Laminat? En-stav? Två-stav? Tre-stav? Vitlaserad ek? Ask? Jag vet inte vad man ska få för råd? ;-) I dubbelbemärkelse ;-) Vad är fint mot en timmervägg? Gammalt möter gammalt? Gammalt möter modernt eller gammalt möter mittemellan? Nä, jag vet inte ;-) Nu har beslutsångesten kommit på besök (igen!)

Ljus

/ Permalink / 0
 
 
 
 
 
Gokväll!
 
Nu börjar jag känna mig lite sliten ;-) Tredje helgen i rad, som vi är i väg och jobbar och står i. Men det finns ljus i mörkret, då menar jag inte ledighet i antågande och inte heller de första varma solstrålarna som träffar smält snö, utan dessa snyggelisnygg lamporna som snart kan lysa i stuga ;-) Nä, nu ska mellosceenen få lysa och sedan släcker vi lyset för ikväll. De äldsta har åkt på förmattande förkylning så tidig kväll, för att orka med morgondagens arbete. 
 
Hej så länge!

Moodboard stuga

Fjällstuga, Vardagsliv / Permalink / 0
 
Gokväll!
 
Nu är det spikat och klart. Då menar jag inte den sista biten av liggande fjällpanel, som behöver spikas upp under taket i vardagsrumet i stuga, utan inspirationen som hamnar under detta tak ;-) Lite grått, lite mässing, lite marmor, lite fiskfjäll mönstrat skåplucka och platsen är given för lugna, avslappnade stunder. Vi ses på Mio och EM möbler ;-)
 
Foto: Mio, EM möbler, Starwomen, Svenssons
Till top