Härifrån bloggar jag...

Allmänt / Permalink / 1


Tacka vet jag mobilt bredband från 3!

Eftersom det inte är indragen någon telefon till stugan, och därmed inte kan använda modem och en installation av Yttersjös bredband kostar 30 000kr, så föreslog sambon att vi kunde testa mobilt bredband. Glad i hågen åkte jag till Expert och pratade med en säljare där. Han tyckte jag skulle köpa mobilt bredband från Telia. Han sa att 3 har 1st mast i Stockholm och med det går de ut i reklamen och säger de att de har Sveriges bästa täckning. Nej, han ansåg att Telia har den bästa täckningen. Jo, tjena! När jag kom hem kunde jag vara uppkopplad 5 min åt gången, sen bröts anslutningen. Jag åkte tillbaka till Expert och lämnade tillbaka grejerna. Säljaren föreslog att jag skulle beställa en extra antenn som gör att jag får bättre täckning. Istället åkte jag till The Phonehouse och köpte mobilt bredband från 3 (199:-/mån). Det fungerar tom i inlandet och i fjällen!

Lycka är...

Trädgård / Permalink / 0
...att upptäcka att jordgubbslandet är fullt dugligt, med massor av mogna bär! (trots allt ogräs)


...att upptäcka att vi har ett körsbärsträd!Terass

Trädgård / Permalink / 1
Under våren har jag grejat och donat med att fixa till terassen nere vid vattnet. Jag har valt att inte lägga ned så mycket pengar på det, för inom 2 år kommer vi att bygga om den. Men jag kunde inte låta händerna vila fram till dess...

FöreEfter


Förra ägaren hade lämnat kvar en burk med falurödfärg till oss, som jag använde till planket. Utemöblerna hittade jag på blocket, och efter två varv med vit oljefärg blev de som nya! Hängstolen är köpt på Hemtex (199:-), liksom kuddarna (99:-/st) och ljuslyktan (149:-). Passade på att handla när de hade 50% rabatt i hela butiken! Sittdynorna är från Jysk (199:-/st). Även där ett erbjudande, 30% på alla dynor.

Till top