Sommarblomster

Vardagsliv / Permalink / 0
 
Gokväll!
 
Nu trotsar vi regnet och plockar in Yttersjövikens första och enda blomma. Men det ska det strax bli ändring på. Till veckan ser det ut att bli fin, fint väder och då väntas det besök till handelsträdgård. Så förhoppningsvis finns det snart här fullt av sommarblomster :-)
 
Hej så länge!
 
Nu trotsar vi regnet ännu mer, och går och startar grillen.

Halvfärdigt

Trädgård / Permalink / 2
 
 
Hallojsan!
 
Ville bara kika in och säga hej, genom ännu ej ditsatta glas, mot halvmålad vägg, mot halvspikade väggar, i väntan på den beställda rätta dörrkarmen till den rätta dörren, i väntan på ihopsskruvning av skottkärra så stenar kan fraktas bort och ny jord kan kärras mot nya gräsfrön, i väntan på lastbilsflak av gårdsgrus, mot läggning av tak och byggande av bro...
 
Nä, nu är det dags att byta fokus, och faktiskt se vad man åstadkommit ;-)
 
Även krukorna har sin väntan på att bli färdiga...

Köksträdgård och krukor i trä

Trädgård / Permalink / 0
 
 
 
Goddag!
 
Jag har funderat på vart den bästa platsen för en köksträdgård skulle vara. Tänkte att bakom carporten, uppe på slänten skulle kunna vara ett alternativ... Frågade vise Trädgårdmästaren vad han tyckte (Jag är förste mästare ;-) Han tyckte också uppe på kullen och att det var ett perfekt projekt för mig att fixa :-) Det ska jag göra! Ett litet växthus, trädgårdsgrus, några odlingslådor, spaljé och några bärbuskar hade jag tänkt mig. Fast inte i år... Här och nu ska först carporten och verandan fixas. Årets trädgårsprojekt blir att a´la Ernst Kirchsteiger, snickra ihop egna krukor.
 
 
Mall till blivande kruka :-)
 
Foto: Hitta Hem, Viiviila, Hus och hem, TV 4
 
 
 
 
Till top