Kliv in i stugan

Fjällstuga, Hall / Permalink / 0 


 
Gokväll!
 
Hoppas ni har en härlig kväl! Jag ägnar mig åt att planera nästa projekt :-) En ny hall i stugan ligger i startgroparna. Hade tänkt mig en härlig mix av gammalt och nytt, fjälligt och modernt ;-) Snyggt och praktiskt. Undra om den kombon går att få ihop ;-) Vi har gamla plåtskåp som vi hade tänkt återanvända. Antingen får de vara plåtiga grå som de är, eller får de en ny, vit ton! Sittplats med renskinn för pjäxknytning och metrar med förvaring ska få ta plats.. Snart bär de av för mätning och planering av byggmatrial... Tur att "lösöret" är färdigplanerat allafall ;-)

Grå höst

Kök / Permalink / 1Hejsan!

Köket står redo för höst. Tur att någon är det ;-) Lite murrigare färger har tagit ton, i takt med att bladen utanför blir mörkare... När de varma sensommardagarna har tagit slut, är fönstren också redo att släppa in höstens färgpalett genom de softikerade gardinerna, som säger förväl till det glittrande vattnet och istället välkomnar de mysiga innekvällarna med te i koppen. Än har jag inte gett upp idén med ett gråare hem, eller allafall gråare väggar ;-) Titta på dessa eleganta grå nyanser!Sommarstängt

Huset, Trädgård / Permalink / 0


Hej!
 
Nu stänger vi dörren för den här sommaren. Om jag känner mig färdig? Svar nej. Jag är inte färdig med kvällsdopp och svalkande stund i skuggan på verandan. Jag är inte färdig med strandhäng och glassätande. Inte heller klar med morgonlöprundan som avslutas med sim i sjön. Och goda grillmiddagar på altanen i kvällssolen blir man aldrig färdig med ;-) Ahhhhhgggg, jag är inte färdig med sommaren! Jag har ju inte hunnit läsa ut min deckare i solnedgången ;-)

Jag hänger på låset när dörren öppnas igen...
Till top