Redo för sommar?

Trädgård / Permalink / 0
 
 

Hej!

Jag kämpar på för att göra oss riktigt redo för sommaren. Ut med mer jord och gräsfrö, några smygstartade planteringar och en stund med kaffe i solen och en somrig morsdagsbukett, gjorde att man fick en käsla av att sommaren är nog snart här :-) Men lunch i sommarsolen är vi inte redo för. Det saknas altan och matgrupp på baksidan ;-) Sökning av altaninspiration pågår...
 

Hängande inredning

Inredning, Trädgård / Permalink / 0


 
Goddagens!
 
I morse stod regnet som spön i backen, så vi packade in oss i bilen för en liten stadsturne´. Mias Lustgård visade härliga trädgårdsmiljöer och deras amplar var som klippt och skuren för vår veranda. Alla var så fina, så jag kunde inte bestämma mig för vilken som skulle bli bäst. Det är inte för inte, de har fått pris för årets butik för sällanköpshandel, så personalen fick hjälpa mig att välja. Ni ska sedan få se vilken det blev. Deras hängande lampor i marmormönster är ju så snyggggga :-) Nu har regnet sluta, så nu ut i (den riktiga) trädgården!
 

En trall som gör skillnad

Huset, Trädgård / Permalink / 0

Goddagens!
 
Har en stund för mig själv denna lördagsmorgon och sitter och bläddrar i en inredningstidnig :-) Är ständigt på jakt efter inspiration till vår blivande altan. I ett reklamuppslag för Moelven hiitar jag samma snyggelisnygg korg för blomma, som jag skaffat till denna sommar. Men i väntan på bättre väder ligger min fortfarande kvar i påsen.
Altanen på framsidan börjar ta form. Äntligen har räcket börjat sättas upp. Altanen på framsidan är endast tänkt som en entré och stund för frukost i morgonsolen. Vi valde mellan att bygga trall och lägga marksten. Valet föll på trall pga mindre jobb med det och för att slippa fylla upp marken, upp till huset. Snyggt med glas tycker jag. 
Till top