Yttersjövikens stolar

Kök / Permalink / 0
Nygamla stolar
 
 
Godkväll!
 
"Jättefin stol, mamma... roliga prickar." Vilken tur, att även Albin tyckte om de "nya" stolarna ;-) De har kommit hem från ommålning, samt fått nytt tyg och nya prickar ;-) -decorstift. De nygamla köksmöblerna hade jag när jag var liten -eller min mamma och pappa ;-) Fast då var de röda. Jag vet inte varför Albin ställde sin stol bredvid. Han tyckte nog att de passade bra ihop ;-) Hela matgruppen blev jättefin i köket! Får visa mer sedan.
 
 
Även Lill-Mellis blev glad över att få en egen svart-vit stol ;-)

Lek & Förråd

Albin, Melvin / Permalink / 0
Perfekt plan för fotbollsinnebandy, innan utemöblerna åker fram.
Tur att sargen (läs glasräcket inte är uppe än ;-)
 
Goddagens!
 
Det har varit fullt upp här i helgen, lek, fika och bygge för fulla muggar! Pappan har med glädje och sorg byggt på förrådet. Roligt att kanske snart får vi ordning på alla prylar, som ligger lite här och där. Tänk att få tre långa väggar med bara garderober och hyllor, att kunna sortera in saker i genomskinliga plastbackar! Tråkigt att lilleman snart är så stor att han får eget rum (som nu är ett tillfälligt förråd). Lite vemodigt att tiden går så snabbt. Jag tog lekhelg med grabbarna, så förrådet kunde byggas i lugn och hyfsad ro ;-)
 
 
Golvbygge.
Nästa helg planeras för väggar.
 
 
Än får man bara sitta i vagnen i lekparken,
men är lika nöjd för det ;-)
 

Uppåt väggarna

Recept / Permalink / 0
Fantastiska frallor
 
 

Hej!
 
I går morse startade dagen kl 05.30 i Yttersjöviken. På gott och ont ;-) Gott, att äta nybakade "frukostfrallor" till frukost. Recept här. De var jättegoda med tanke på att de saknar vetemjöl. Kommer absolut att bakas fler gånger. Man hinner ju göra så mycket när man "måste" kliva upp tidigt. Men det hör inte till vanligheterna att kunna sitta och njuta av frukost i lugn och ro. Annars brukar det vara "uppåt väggarna", med spring fram och tillbaka ;-) Det ska hämtas vatten, fyllas på smoothie, mera korv, ge leksak, ammas, nähä, det skulle sovas mera, ätas själv, -Tack fika. Tätta hände. Just när man satt sig, är storeman klar ;-)
 
Något annat som snart är uppåt väggarna, är en beställd print från Ylva Skarp. Hade inte tänkt köpa den nu, utan till hösten, men det är nedsatt pris nu och den andra tavlan jag tänkt köpa är redan slutsåld! (Görs i begränsad upplaga). Tycker Ylva Skarps målningar är så fina. Har dessa sedan tidigare. Nä, nu väntar "tråkgöra" med städ och tvätt. Brukar försöka göra bort det på torsdagar, för det är ännu tråkigare att göra på helgen ;-) Desto roligare att det väntas förrådsbygge till helgen!
 
 
Bild från Ylva Skarp
Till top