Varsågod och sitt denna Valborg

Trädgård / Permalink / 0
 
 
Hej!

Fast det gäller nog inte mig ;-) Har varken en soffa (utomhus) eller tid ;-) Vi hade tänkt röja på tomten denna valborgskväll, men vädret visar sig inte från sin bästa sida. Så det blir kanske att slå sig ned i soffan inomhus istället ;-) Ja, ja, vi får se hur vi gör. En snyggelisnygg utomhussoffa skulle jag vilja ha på verandan! Jag hade otur i turen och hittade en fin och billig på blocket, men den var såld :-(  Jag får fortsätta hålla ögonen öppna! (Om jag inte är alltför trött ;-)
 
 Bilder: Kilamöbler, Hus & Hem, Dennys Home, Rum21, Allsale, Bredaryds möbler
 
Trevlig valborg!

Försmak av svensk sommar

Albin, Trädgård / Permalink / 0
 
Hej!
 
Bakom mina gardiner sopar jag trall, blötlägger med högtryckstvätt, lägger ut rengöringsmedel, skurar med högtryckstvättborse, kör lite mer högtryckstvätt, oljar i omgångar, sitter i solstolen och sparar kraft till krattning och städning av tomten, vallfärdar till Jysk för att leta krukor och parasoll, hämtar målarfärg, planerar lekplats för barnen i mitt huvud, besöker stranden (i April!). Ja, precis som en svensk sommar ska vara! Och jag gillar det!!
 
 
Svensk sommar ;-)
 
 
PS. Trallen blev jättefin, som ny!!

Böljande blå

Fjällskogen, Vardagsrum / Permalink / 0
Himmelskt blå
 
 
Så här ser det ut när min bror kör skoter
 
 
Så här ser det ut när min son kör skoter
 
Hej!
 
Så här såg delar ut, från helgen i fjällskogen. Nu har vi bytt himmelriket mot vattenriket, innebandy på fjället mot fotboll på okrattade löv. Men det är himmelrike här hemma också ;-) Vår -och sommarkänslorna är på topp! Isen har lossnat och ett nytt landskap har öppnat upp sig. Så fint! Ivern är också på topp! Har lånat högtryckstvätt, fixat trallrengöringsmedel, trallolja och köpt sommargardiner. Nu väntar jag bara på att glasmästaren ska montera glasräcket på altanen!! Nu måste jag gå och vårdona. Hej så länge!
 
 
Isande blå
 
 
 Himmelrike
Till top