Tack & tato

Albin / Permalink / 1
 
God förmiddag!

Ibland (eller kanske alltid ;-) måste man lyssna på kroppen och göra det som känns bäst. Därför har jag under några veckor eller kanske månader, likt en björn, gått i vila under mitt täcke. Inga andra åtaganden än jobb, lek med Albin och kanske körning av något tvättmaskinsprogram. Jag har vilat och vilat och vilat. Men nu likt vårkänslorna, börjar jag tina upp och vara färdigladdad (om man någonsin kan bli det ;-) inför alla spännande projekt och utmaningar som är på gång i Yttersjöviken! Trots min frånvaro här, ser jag att ni tittat in ändå... Tack för att ni väntat! Det är mycket roligt på gång här!!
 
 
vårkänslor
 
 
 
Min älskade skrutt, ja, han är verkligen min älskade skrutt. Alltid så go och glad och låter sina föräldrar ha sovmorgon på helgerna... Så man kan ju inte låta bli att köpa en traktor åt honom ;-) (Det skulle han ha fått även om man inte fick sovmorgon ;-) Eller rättare sagt, "tato" enligt Albin, som han säger ca 50 gånger/dag. Sen om det är en lastbil, grävmaskin eller traktor spelar ingen roll. I hans värld är det en tato. Så då vet ni ;-)

Gammal påsk hos Cult

Påsk / Permalink / 1
Godkväll!

Visst är det liiite tidigt att tänka på påsken redan nu... Men jag har kommit på (försent) att Cult har haft så fina påskserier genom åren. Och nu går de inte att få tag på längre. Jag har letat och letat... Och jag hade hoppats på årets påsknyheter från Cult Design, men har fått en förhint om att det bara kommer ett ägg och någon del till, Hoppas att det inte stämmer!
 
 
bild från inredning.webblogg.se
 
 
 
bild från paskhuset.blogspot.com
 
 
bild från ellasinspiration.se
 
 
 
bild från ullevidsdal.blogspot.com
 
 
 
bild från blogg.tindrastore.se
 
 
Frågan är om det kan bli någon go å´gla påsk ,utan något av det här fina ;-) Hm, vet inte hur jag ska lösa den här situationen...
Till top