Campingliv

/ Permalink / 1

 
Bilder från styleroom

Hejsan!

Vi ska  göra något som jag aldrig trodde skulle hända ;-) Vi ska campa. Barnens glädje är enorm. De kan inte vänta, de har redan börjat campa på gården ;-) De vill sova, äta, läsa, bygga pussel och bygga med lego i husvagnen :-) Jag tror det kommer bli succe´. Min glädje är enorm över att jag rymmer packningen ;-) Full fart mot roliga upplevelser tillsammans med barnen!

Ljuva sommar

Kök, Vardagsrum / Permalink / 1 

 
 
Hejsan!

Man verkar tro att vi förflyttar oss efter vädret, men det är faktiskt vädret som flyttar sig efter oss ;-) Efter en magisk helg i fjällskogen, får man förmånen att komma hem till en lika magisk kust :-) Ja, du sommar, du levererar tio poäng (än så länge ;-) Nu kanske ni tror att jag bara går runt och nynnar på sommarplågan, "don't you need somebody", och det har ni rätt i. Men mellan nynningarna, har jag besökt Ikea (för en ny matta och fönsterlampa till köket) och stranden. Barnen är lika lyriska över sommaren som mig. "Mamma, kan vi fara (som vi säger i Norrland ;-) till stranden, nån fler gång. Jag svarar som lille Melvin brukar säga; "Ja, självklart!"

Nu är det sommarlov!

/ Permalink / 0


 
 

Gokväll!

Hoppas ni har/har haft ett trevligt midsommarfirande! Och fått dansa runt en och annan stång ;-) I avsaknaden av en riktig midsommarstång här i fjällbyn, får en liten stång symbolisera "prästens lilla kråka" och "små grodorna". Något som däremot inte saknas, är ljus inpå natten (därav väldigt konstigt, att jag fyllde på ljuskronan med lampor ;-) Men det kommer ju en mörk vinter ;-) Men dit är det långt, för här och nu njuter vi av sommarlov och svensk sommar. Ta och kik på den härliga sommarlovssången (Duvungarna sjunger "Nu är det sommarlov",) som mina skolbarn sjöng, när de gick på sommarlov. Ja, känslan när man som barn gick på sommarledighet var oslagbar :-) Här kan du se och lyssna.
 

Svensk midsommar :-)
Till top