Semester i sikte

Kök / Permalink / 0

 

Gokväll!
 
I dag gluttar jag lite på dörren och nosar mot semester. Men bara lite ;-) Än ska jag pyssla på lite till, innan jag tar semester "på riktigt". Det är mycket både inne och ute som behöver fixas. Men i juli blir det slapparläge tänkte jag :-) 

Vardagsrum ute & inne

Vardagsrum / Permalink / 1God förmiddag!
 
I väntan på solan får vi och ni hålla tillgodo med sommarblommor som flyttat in. För ute i regnet kan vi ju inte njuta av dem ;-) Liksom med solen, får ni med utebilder ge er till tåls ;-) Jag har stuvat om utemöblerna där ute, och jag tror även mr sambo tyckte det blev bra, för han tog fram högtryckstvätten på trallen, men så kom regnet och alla möbler står på gräsmattan i avvaktan på att regnet ska upphöra, så vi kan olja in altanen. Oljans vara eller icke vara, är en het potatis. Nu har vi valt att olja för att slippa sprickor, stickor och att det grånar. (Även om det också kan vara snyggt. Att det blir grått alltså ;-) Vad som är rätt eller fel vet inte jag. Det kanske är en smaksak ;-) Innan regnet kom på besök, la jag ut en utematta på altanen. Oj, oj så bra det blev. Dagens hiss är helt klart "vi flyttar ut vardagsrummet" ;-) 
 

Firande bland toppar och dalar

Fjällstuga / Permalink / 0
  
Hej!
 
Den svenska flaggan blåste varma midsommarvindar för oss, bland vita toppar och svalkande vågor. Med skön soffa fick vi plats för både vila och arbete ;-) Med arbetshandskar på, röjde vi på tomten men viktigtast att sitta tillbakalutad i solstol vid kvällningen :-) Premiär för oss med midsommar i fjällen, men det kan vi tänka oss att göra om! Det låga skåpet behöver få sig en påläggsskiva för att täcka skarvar. Ett besök hos inredningssten.se får det bli.
Till top