Tapetsera brädorna

Barnrum / Permalink / 0
Bild från Skanska Nya Hem
 
Godkväll!
 
Jag har börjat småspåna på en till barnkammare. Funderar på att sätta upp en fondtapet som ser ut som en brädvägg. Denna tapet kommer från Mr Perswall. Om regnet håller i sig, kan det bli ett och annat besök i en färgbutik! Om jag känner mig rätt, är detta inte bestämt i en handvänning ;-) Här kan ni titta in i Albins kammare.
 
 
Tapeter från Piet Hein Eeks
 
 
Kollektionen Elements från Midbec är en nyhet,
med tapeter som ser ut som betong och plankor.
 
 
Eller varför inte en fondvägg till köket från Midbec
 
 
 
 
Tapet från Carma, Decora Natur 5

Sommar

/ Permalink / 0
 
Godkväll!

Norrländsk sommar när den är som bäst :-) En till liten minisemester har det blivit, till Norrfällsviken. Skönt att komma bort en stund, för hemma ser man bara allt jobb som behöver göras. Men eftersom vi är hemma igen, måste jag nu ta tag i lite arbete, dvs målning ;-) Ett "nytt" skötbord ska det bli!

Med smak av rött

Trädgård / Permalink / 2
Jordgubbar
 
GODmorgon!!

Kanske, kanske, kan jag få mitt växthus :-) Röda bär kommer lite nu och då. Men det är som en droppe i sjön. Jag behöver ett helt land! Här går det åt 2-3 liter i veckan. De är ju sååå goda. Till fil, till turkisk yogurt, till vaniljkesella, till grädde... Lilleman älskar dem också. "Meja, meja"...säger han så länge de finns i hans synfält. (Betyder mer på svenska ;-) Sköterskan undrade om jag ätit mycket jordgubbar, för jag fått bra järnvärde. Om hon bara visste hur rätt hon hade ;-)
 
Bästa müslin
 
Jag brukar blanda min egen müsli, men nu har jag hittat en färdigblandad från Risenta som heter GI smart (från ica) som är supergod :-) Den innehåller solroskärnor, boveteflingor, pumpakärnor, mandlar, quinoaflingor, gojibär, rostade hasselnötter och quinoapuffar. Mums!
Till top