Sommarlängtan och badrum

Badrum, Vardagsrum / Permalink / 0
 
Fint med grått på golv och väggDuschvägg i glas. Bild från stonefactory.
 
Hejsan!
 
I väntan på att värmen ska slå till på riktigt (vi har fortfarande 50 cm snö på tomten), fokuserar vi på innejobb. Med 4 i familjen (snart 5 :-) är vi i behov av ett till badrum. Vi har bara lämnat det lilla badrumet ofärdigt sedan vi byggde huset och har egentligen inte varit i behov av det. Men nu, främst på mornarna är det trångt om saligheten och självklart ska vi färdigställa det. Golv och väggplattor har vi sett ut, det blir samma platta på golv och vägg. Det är stora, grå plattor som på den övre bilden, med mosaikplattor på duschgolvet (nedre bild). Bilderna har jag fotat från visningsbadrummen på kakelhuset. Klart att man måste ha en rundspegel och tvättskål också :-) Glasdörrar till duschen får bli glasmästarens uppgift ;-)

I väntan på de riktiga utesommarblommarna :-)

Han är inte bara glasmontör, han kan köpa blommor också 

☀Livsnjutarna☀

Fjällstuga, Påsk / Permalink / 1

Påsken i bilderHalloj!
 
Här kommer lite bilder från påskfirande i Tärnafjällen :-) Lika roligt som att vara där, lika tråkigt att vi fått en vattenskada i köket. Ahhh...gggrr. Inte kul att behöva göra om delar av köket. Vi har så mycket annat att göra... Men vad göra, det är bara att bita ihop ;-) 

Annars vill vi göra det här:
*Bygga klart altan hemma och i stugan.
*Göra klart grusgång.
*Göra klart fasad på baksidan.
*Fixa slutspurten på carporten.
*Lägga golv i stugan.
*Bygga uterum i stugan.

Men nu har vi fått mängder av solenergi, så nu borde vi ha ork till det ;-) 


 

 
♥ Välkommen livet, självklart njuter vi av dig också :-) 

Påsk i stugan

Fjällstuga, Påsk / Permalink / 0

 
Goddagens!

Bland ägg, hönor, kycklingar, tuppar, tulpaner, snö, fjäll och sol, har vi befunnits oss under påskdagarna. Av alla saker har vi nog njutit mest av solen. Det måste vara väderrekord i bra väder :-) Men de fina hönorna från Culd Design är inte så tråkiga heller ;-) Som vårlängtare som man är, har vi befunnits oss mest utomhus, men nya stolsdynor hann vi allafall plocka in ;-)
 

 

 
 
 
Till top