Sköna dagar

/ Permalink / 1Foto från Gina Tricot, Vagabond
 
Gokväll!
 
Nu är de snart här, de sköna, varma dagarna, veckornas tid! Och då gäller det att vara rustad :-) Sedan jag har börjat använda tunna, sköna, viskos byxor, kan jag inte ha annat. Dagens hiss blir Gina Tricots snygg-sköna byxor och shorts. Det känns helt galet att jag går på semester om 6 veckor. Och ja, jag är rustad ;-) Vet inte om det har med åldern att göra, men nu måste jag bara ha sköna skor. (Och snygga ;-) Nya sommarskor från Vagabond är redo för lata sommardagar.
 
 
 

Kojsäng

/ Permalink / 0
 

 
Foto: Från Mio

Gokväll!
 
Snart har Melvin vuxit ur spjälsängen och det börjar bli dags för en större. Jag tycker den här kojsängen från Mio verkar mysig :-) Men som vanligt har jag beslutsångest. Vet inte om han ska få överta Albins eller inte... Tänk om man hade all tid i världen, då kunde pappan bygga en sådan här koja och man kom lite billigare undan. Men det är nog inget alternativ ;-) 

Uterum på brygga

Trädgård / Permalink / 0
 


 
Godmorgon!
 
Somande så tidigt i går, så denna morgon är jag uppe i ottan. Hade tänkt jobba lite, men mina tankar är någon helt annanstans ;-) Vi satt i går och spånande lite hur vi ska göra på baksidan av huset. Och nu har vi en plan. Ett fristående uterum med skjutpartier nere vid vattnet. Det är vid bryggan vi tillbringar mest tid på sommaren och med "tak över huvudet" kan vi vara där även när det regnar, och vid soligt väder öppnas alla dörrar upp. Plats för matgrupp och soffa vill jag ha. Vet dock inte om det ryms... Får undersöka detta. Dessa bilder är Attenfallshus, så de är på 25 kvm. Vill dock "spara" ett Attenfallshus, för att i framtiden kunna sätta det på annan del av tomten där man kan installera vatten för bad och kök. Jag tror att vårt uterum får vara max 15 kvm. Detta måste kollas upp. Vi tänker ha uterummmet stående på altanen, så att är det lätt att ta sig dit till och från huset och det ges plats för spa och solstolar utanför. Jag tror det kan bli bra. Nä, nu är det dags att jobba lite.
 
Dessa inspirations bilder kommer från Attefallshus
Till top