Helgmys

Vardagsrum / Permalink / 2

 

Bästa köpet!! Att se sina bästa tvprogram, favoritserier och filmer på en bild, som är lika stor som 6st 42tum tvapparater, är som att varje dag gå på bio, fast bättre. Men med laddat sterioljud, blev jag besviken, att det inte var någon musik i helgens idolaudition. Med HD kanalerna (4:an sänder många program i HD), är bilden väldigt skarp. Det är tom nästan lite roligt att titta på hockey nu. (Fast bara lite ;-) Jag råder alla som funderar på att köpa en ny tv, att köpa en projektor istället. Men det bästa är då, att ha Canal Digital, som är de enda som levererar många HD kanaler. I framtiden ska vi skaffa en filmduk, och bygga ihop ett eget hemmabygge med en svart träram runt duken. En nackdel med projektor är att det måste vara mörkt i rummet, så sommartid är det vanlig tv som gäller ;-)

Möblera om del I

Kök / Permalink / 2
När jag var "liten" tyckte jag det var roligt att möblera om på mitt rum. Att ta hjälp av mamma och pappa och styra runt och styra om möblerna var så himla roligt. Som "stor" är det fortfarande lika roligt. Det får inte se likadant ut för länge, då börjar det klia i mina styra om fingrar. Så om någon trodde att vårt hus kommer att se likadant ut genom tiderna, kan jag här meddela att det kommer det inte. Här kommer det säkerligen att rivas tapeter, bytas golv, målas om, byggas till eller byggas om. Nu kanske någon tänker "men se då till att bygga klart huset först", självklart ser jag till det. Idag åker takläggarbyxorna på. Funderingar pågår ständigt i mitt huvud, även om de inte genomförs med detsamma (även om jag oftas skulle vilja det ;-)

En av fnulingarna som har dykt upp, är att riva väggen mellan köket och vardagsrummet. Nackdelen med det är att vi har något väldigt trevligt på baksidan av den väggen. Vad det är, får ni se en annan dag. Ifall den rivs blir det något liknande detta:

 

 

 

Bilden nedan liknar mest, hur det kan komma att se ut hos oss:

 

 

Ifall väggen rivs, blir det en balk mellan rummen för att hålla upp takstolarna,

liknande denna bild:

 

 

 

Bilder från trivselhus

 

Så här ser det ut nu:

 

 

Vad tror ni?

 


Till top