Städad marmor

Vardagsrum / Permalink / 0
Ljusstakar i marmor :-)
 
 
Godmorgon!
 
Nu väntar några lediga dagar tillsammans med familjen. Jag ska inte sticka under fåtölj, att det varit intensiva veckor denna höst. Med två parallella utbildningar, tillsammans med nytt jobb och två småttingar hemma, är det nu städat och klart för vila och återhämtning. Varje pusselbit, legobit, leksaksbil och mjukisdjur är nu på plats i sin korg. Och kommer att vara det i allfall några timmar ;-) Vi har åkt iväg till destination Lov.

Höstig inredning

Albin, Inredning, Kök / Permalink / 2
 
Goddag!
 
I takt med att de sista svamparna plockas upp, plockar jag in lite murriga och höstiga färger till köket. Även fast klockan idag visar vintertid, är det inte dags för de långa kalsongernas dagar. Ännu är det höstmys med ek och löv, för än har inte vintern gjort entré.
 
Just nu är Albin inne i en glad och hjälpsam period, där rollekar präglar hans dagar. Hoppas det varar länge. Peppar, peppar ;-) 
 
Handelslista
För er som nu inte kan läsa,
det står makaroner och potatis ;-)
 
Spöket Laban

Ordning och reda

Arbetsrum / Permalink / 1
 
Goddagens!
 
Ordning och reda, hade hoppats att jag städat på fredan (men jag var för trött ;-) När man ser dessa bilder kan man ju tro att var sak har sin plats, ambitionen är den. Men jag hinner bara precis få ordning, så har jag för stunden, kommit på att ändra plats på någonting. Här är det en Billy bokhylla som flyttat ihop med en annan Billy, in på arbetsrummet. Om jag blev nöjd. Ja, en stund till ;-) De fina askarna och förvaringslådorna kommer från Hemtex. Melvin ska också få sådana askar :-)
Till top