Snart fjälls!

Fjällstuga / Permalink / 0

Bild från Stylizimo
Förvaring från Ikea
 
Halloj!

I dag var det snöpremiär :-) Barnen var lyriska :-) Passande nog åker vi på en minisemester till fjällen nästa vecka. Där kanske det finns ännu mer snö. Mest ledigt ska vi ha, men kanske börjar det klia i byggfingrarna och då ä det Albins rum som ska få klart golv och lister. På tal om rum, så tänker jag att Melvin ska få förvaringsserien Stuva i sitt sovrum. Plats för kläder, spel och skidglasögon ;-) På tal om fjällen, ta och kik på Charlotte Perellis fjällstuga. Titt här. Kolla in deras staket till altanen! Med även en glasmästare här i huset, har vi (läs jag) storartade planer på stugräcke. Problemet är att vi saknar tid ;-) Men inte engagemang :-)

Esther and Erik

Hall, Kök / Permalink / 0Gokväll!

I dag fick jag för första gången på länge inte bara känna ljusens värme, utan solens riktiga strålar. Det var inte i går ;-) Trots ledig onsdag, ska det bli skönt att krypa till kojs. Den mest intensiva onsdagen på länge tror jag. Badrumsstädning och städning av resten av huset, tvättstugehäng- och lekparkshäng, blandat med mathandling och tandläkarbesök, vispat med 4 måltider och krafttag av lövräfsning. Puh, hur hann man tidigare, när man inte var ledig?! Ljusstakarna och ljusen från Esther and Erik används flitigt som värmekälla, denna annars så kalla, regninga höst. Stort gilla på dem :-) Även hela huset blev varmare, när vi bytte de kalla vita väggarna, mot varmt grå :-) Nä, fullfart mot kudden. Godnatt :-) 


Lillhallen har fått sig en mörkare kulör på väggen. Varmt och skönt blev det :-)


Ljuslyktor från favoriten Cult Design

Ikea vinter 2017

Jul / Permalink / 0

adventskalender


stor presentpåsegodis-/presentpåsar

 
Goddagens!
 
Ikeas julkollektion, Vinter 2017, är ju för fin ;-) Kanske är jag tidigt ute, men jag strosar hellre runt på ett (nästan) folktomt Ikea en ledig vardag, än att trängas med tusentals andra mitt i julruschen ;-) Deras julshop är uppbyggd på ta själv lagret och ja, det är värt ett besök :-) Tänkte vara en extra snäll mamma i år, så killarna ska få adventskalender i små lådor och påsar. Jag tror det blir uppskattat ;-) (Hann smygfota lite inne hos Melvin, innan sakerna snabbt åkte in i garderoben igen, i väntan på att överraskningen får öppnas ;-)Bilder från Ikea

Till top