GLAD PÅSK

Albin, Påsk / Permalink / 0
Vad är det i busken?
 
Halloj!
 
Albin tycker det är lika spännande varje gång, att mötas av fjädrarna i påskriset när han kommer hem :-) I dag har vi varit ute på en långpromenad, medan pappan skruvat ihop några nya möbler som stått kvar i sina kartonger allt för länge. Det blev super duper bra! (Ska visa sedan.)
 
 
På väg till Blåkulla?
 
 
 
GLAD PÅSK önskar Yttersjöviken

Gult som elden

Påsk / Permalink / 0
Påskigt fint
 
Brinnande ägg på fat
 
Äggula
 

Gult från Cult


Små söta tulpaner i kruka

Påskliljor i lågor?
 
Godmorgon!
 
För att hinna njuta av påskfärgen har den fått komma fram redan nu. Blev sååå fint/läckert mot det vita och svarta! När vi inredde/byggde la vi en grund med vitt och svart som bas, för att lätt sedan kunna ändra/skifta accentfärger till. Och det är ju så roligt att ändra färg beroende på säsong! Hur läckra är inte äggljusen från Village som ska föreställa äggula...;-) Albin är så himla söt när han går förbi tulpanerna och påskliljorna, och blåser mot blommorna. Han brukar alltid blåsa mot ljus och mot elden i kaminen. Jag vet inte om han tror att de gula blommorna brinner?! ;-)
 
Snart vår på kroppen
 
På tal om säsong är det till att vara rustad inför våren som snart knackar på, och är det något jag är duktig på, är det att se till att det finns kläder hemma ;-)

Hampton Republic 27

/ Permalink / 0
 
Bild från Kappahl.com
 
God förmiddag!
 
I veckan lanserar KappAhl kollektionen Hampton för kvinnor. (Har funnits på herravdelningen sedan tidigare). Det är en jättefin kollektion! Om du gillar en modern, klassisk garderob med marina inslag är detta en kollektion för dig!
 
"Inspirationen till Hampton Republic 27 hämtar KappAhls designteam från The Hamptons, semester-paradiset för stressade storstadsbor, några timmars bilfärd från New York längs Route 27. Här möts besökare av en livsstil där en dressad citylook övergått i en mer njutningsfull avslappnad livsstil. The Hampton Style genomsyras av en outtalad dress code:”Always look great, no matter the occasion.” /KappAhl.com
 
 
 

 
Blider från KappAhl.com
 
 
Nya favorittröjor
Till top