Souvas

Recept / Permalink / 0
 
Hejsan!

Nu har vi lämnat den tropiska kusten och istället styrt kosan (kåsan ;-) mot de tropiska fjällen. Värmen fortsätter att förfölja oss, så det var inget annat att försöka simma ifrån rökosen i sjön Laisan. Det fungerande. Bror bjöd på en fantastisk god lunch. Det vill jag äta fler gånger!
 
Souvas

Renkött
Championer
Paprika
Gul lök
Vit lök
Grädde
Viltfond

Blandas och steks på muurikka.
Serveras i pitabröd tillsammans med gurka, tomat, vitlökssås.
Kokkaffe
Mums!!

Avkylning

1 st Lisan
2st varma barn
1st varm vuxen
Badkläder

Simmas och doppas i vattnet.
Superhärligt!

 
 

Loungegrupp

Trädgård / Permalink / 2
 

Hej!

När vi var iväg på vår lilla semesterturné, gjorde vi ett stopp på Bauhaus och hittade den här fina loungegruppen på rea :-) Tanken är/var att den skulle stå på baksidan under tak, men eftersom den delen ej är färdigbyggd och jag har semester (all tid i världen ;-) så skruvade jag ihop den och ställde upp den på framsidan istället :-) 

"Så mysigt, mamma"

Båtliv

Trädgård / Permalink / 1
 

 
 
Hejsan!
 
På försommaren gick vi matgruppsjakt. Efter att ha besökt de flesta möbelaffären och provsuttit många stolar, föll valet tillslut på gruppen "Malaga" från Mio. Och namnet talar sitt tydliga språk, för nog känns det som man sitter på/i Malaga ;-) för medan motorbåtar, roddbåtar,vattenskotrar och någon enstarka segelbåt svävar förbi, njuter vi till smakerna av frukost, lunch, mellanmål och middag (och ett och annat bygge ;-) Huset fick en ny dimention denna sommar, då delar av altanen på baksidan kunde tas till bruk. Efter si så där 7 år kan vi ta steget ut, från kökets altandörr och njuta av sommaren. Det var värt väntan. 
Båtbygge

Till top