Tack ☸

publicerat i Inredning;

Hej!
Jag stödjer BARNCANCERFONDEN och LOKAL handlare genom att jag har köpt dessa urgulliga figurer. Dessa minimänniskor möter mig varje morgon, när jag kliver upp ur sängen och påminner mig om att känna tacksamhet. TACK Mias Lustgård för att ni fortfarande finns kvar i denna internethandelns värld. Självklart stödjer jag er. TACK för att vi får vara friska. TACK för att dessa söta figurer påminner mig om vår livs-upplevelse till Thailand. 

 
 
Sååå fint med spegelbrickan som de står på. För mig avspeglar det den Thailändska befolkningens vänliga bemötande och respektfulla medkänsla, till alla människor och barn. Kärlek, medkänsla, glädje och jämnmod (sinneslugn) är något som vi alla kan lära oss att känna mer av.


HUR ska jag kunna välja ut ETT kort, som ska stoltsera på spegelbrickan? ;-)

På din resa genom Thailand kommer du vid åtskilliga tillfällen att mötas av två händer mot varandra. Man gör det på samma sätt som svenska lucian, genom att sätta ihop händerna och är en värdig bugning. Hälsningen heter wai och är en thailändsk tradition. Wai är en enkel form av kroppsspråk och används i många sammanhang i Thailand som hälsning, för att visa respekt eller också som en ursäkt.