I väntan på grönskan

publicerat i Kök, Recept;
grönt är skönt
 
 
matplats
 
Godmorgon!

Det nya matbordet är på plats. Det var ingen enkel match att hitta ett vitt, matt, classiskt bord utan krusidull, i exakt samma ton som köksluckorna. Så när jag äntligen hittade ett på Jysk, med dessutom kampanjpris slog jag till :-) Med småbarn i huset får det hålla så länge det håller :-) Men nu möter jag en ännu svårare match mot att hitta 6st stolar.
 
I väntan på att grönskan ska slå ut, får jag hålla till godo med grönskan inomhus så länge. Fyndade gardiner på rean på Hemtex, ett riktigt kap med tanke på att de bara ska sitta uppe i väntan på sommmaren... Men visst blir man glad av det gröna! En förväntan på att snart är sommaren här, och med det flyttar även temat sommar och sjö in i hela huset!
 
Ha en härlig dag! Det ska vi ha. Här skiner solen och jag ska ta med lilleman och se om lekparken med klätterbana har tinat fram. (Har upptäckt att han gillar att klättra, och gärna på stegar. Inte så barnvänligt).
 
 
LCHF bröd
 
Frukosttips 1: Socker -och glutenfritt bröd. Recept finns här. Tycker det var helt okej, för att vara LCHF bröd. Kommer att bakas fler gånger!


 
Frukosttips 2: Sååå god! Dock är fetthalten på tok för låg och innehåller skummjölkspulver och ganska hög andel socker jämfört med turkisk yoghurt. Men en burk ibland så! (Äter inte strikt LCHF just nu).