Hall

publicerat i Hall;


Hittade dessa superfina saker hos Perlan Living, som jag vill ha i hallen. Både kudden och tidningsstället var slut i lager, så jag hoppas verkligen att de kommer in igen! Men en beställning på posters blev det allafall!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av maria:

Hej, jag ser att du är inne på samma tema som jag till hallen. Den där kudden är jättefin och finns även med ränder och mindre stjärnor. Jag har dessa kuddar och har köpt mina på EM- möbler. De kostar 195 sek styck. Tror Perlan tar 170 sek för samma kudde. Fast köper man dom i butik slipper man i alla fall frakten.



Jag såg att du hade funderingar kring fönstren...jag har ganska liknande fönster. Kanske är mitt utrymme mindre vet inte. Jag har både sidofönster och balkongdörrar på kanterna. Det jag ville säga är att, har du funderat på alternativet att ha som din bild nummer ett, men att skippa de små trekanterna vid hörnen. Så har vi och det är jätte fint. Jag hade också ett väldigt huvudbry med dessa kommer jag ihåg. Vi hade tänkt först ha de små trekanterna men skippade det för vi var rädda att det skulle bli plottrigt.



På min blogg har du många bilder på dessa fönster. Hoppas det hjälper dig i ditt val;)



Kramar Maria

Kommentera inlägget här :